Krasenwin

De Mora Pulled Pork Rol

Mmm... weer een nieuwe snack van Mora. Deze snack, de 4e in het rijtje van de rollen, introduceerden we in januari op de Horecava. Nu is uw klant aan de beurt om de Pulled Pork Rol te ontdekken. Daarvoor hebben we een speciale WIN-actie. Niet alleen voor uw klant, maar ook voor u!

Wanneer u meedoet aan de Pulled Pork-actie maakt u automatisch kans op een van de drie iPads. En uw klanten? Zij maken bij bestelling van een rol (Smulrol / Shoarmarol / Satérol / Pulled Pork Rol) kans op een gratis Pulled Pork Rol.

Wat moet u doen? Bij bestelling van 3 dozen rollen (Smul, Shoarma, Saté en Pulled Pork) krijgt u 1 doos Pulled Pork Rollen GRATIS. Daarnaast ontvangt u een promotiepakket; A3 poster A5 toonbankdisplay, en 50 kraskaarten. Bij het promotiepakket krijgt u ook pepermuntrolletjes met reclame voor de Pulled Pork Rol. Leuk om mee te geven aan uw klant, zodat ze thuis nog eens herinnerd worden aan deze nieuwe rol. Dat betekent: meer kans op extra omzet voor u!

Bij uw bestelling krijgt u automatisch 1 of 2 dozen Pulled Pork rollen gratis. Max 2 gratis dozen bij uw bestelling. 

Mora snacks
Inhoud per doos: 21 x 125gr. Art. nr. 9805
Inhoud per doos: 10 x 100gr. Art. nr. 9816
Inhoud per doos: 20 x 80gr. Art. nr. 9193
Inhoud per doos: 10 x 100gr. Art. nr. 5381
Naam eigenaar
Adres bedrijf

Inschrijven voor deze actie kan t/m eind augustus 2018 of tot einde voorraad. Wees er dus snel bij want op = op! Maximaal 2 pakketten per cafetaria. De producten worden door uw grossier binnen 2-3 weken geleverd. De promotiepakketten worden uitgeleverd door ons verzendhuis Kopak in opdracht van Van Geloven na het plaatsen van uw order.