Minis

Zelf de ultieme borrelmix samenstellen met de minisnacks die bij uw gasten het populairst zijn? Dat doet u met de nieuwe lijn mini’s van Van Geloven. Natuurlijk mogen klassiekers als de bitterbal en mini-frikandel niet ontbreken. Maar ook nieuwkomers als de Chick-ins Sweet Chili en Chick-ins Saté zijn nu als mini-variant verkrijgbaar in een compacte en hersluitbare verpakking. Voor elke snackliefhebber zit er gegarandeerd wat lekkers bij!

Wilt u dit proberen? Bestel dan hier, onderaan deze pagina, vandaag nog uw gratis monsterdoos.

CHICK-INS
Twee nieuwe gangmakers van Mora: de Chick-Ins Sweet Chili en Saté. Heerlijk malse kipballetjes met een krokante buitenkant en een hart van sweet chili- of satésaus. 

Chick-Ins Sweet Chili: artnr. 9522, inhoud 56 x 25 gram
Chick-Ins Saté: artnr. 9523, inhoud 56 x 25 gram.

KIPFINGERS®
De Kipfinger: al jaren een hardloper in het Mora assortiment. Laat uw gasten genieten van deze snack met lekkere malse kip in een krokant korstje.

artnr. 9454, inhoud 72 x 16 gram.
LUCIFERTJES
Lekker pittig voor bij de borrel! De Lucifertjes van Mora zijn gemaakt van malse kip in een krokant korstje met pikante top.

artnr. 9409, inhoud 48 x 23 gram.
MINI KIPKORNS® 
De populairste kipsnack van Nederland is er nu ook in het klein. De Mora Kipkorn heeft een kern van lekker malse kip en een krokant korstje van cornflakes.

artnr. 9455, inhoud 72 x 18 gram.
MINI FRIKANDELLEN 
Van Lieshout is Nederlands favoriet in frikandellen voor de professionele markt. Ook in het klein smaken deze lekker gekruide snacks met een stevige bite heerlijk.

artnr. 2016, inhoud 72 x 20 gram.
BAMI- EN NASIHAPJES ORIENTAL
Welten is dé specialist in nasi- en bamisnacks voor de professionele markt. De goed gevulde hapjes combineren een losse structuur van de nasi en bami met een heerlijke oosterse zoete smaak.

Bamihapjes: artnr. 9452, inhoud 72 x 20 gram.
Nasihapjes: artnr. 9453, inhoud 72 x 20 gram.
  

GARNAALBALLETJES
De garnaalballetjes van Ad van Geloven geven een borrelplateau een extra luxe uitstraling. De balletjes zijn voor 20 procent gevuld met Noordzeegarnalen.

artnr. 1210, inhoud 96 x 20 gram.

  

KIPSATÉ
Een topper in het assortiment: gemarineerde en gebakken stukjes kip en kalkoen. De kipsaté(spiesjes) van Ad van Geloven zijn geschikt voor bereiding in de oven en de friteuse.

artnr. 1212, inhoud 56 x 20 gram.

  

KAASBALLETJES
De kaasballetjes van Ad van Geloven zijn gevuld met heerlijk smeuïge kaas. Krokant van buiten, zacht van binnen!

artnr. 1211, inhoud 96 x 20 gram.

  

MINI TOPPERS
De Mini Toppers zijn al jaren één van hardlopers uit het Ad van Geloven assortiment. De doos bevat acht verschillende, populaire hapjes.

artnr. 5945, inhoud c.a. 96 stuks (1776 gram).

  

BITTERBALLEN - rundvlees
Ad van Geloven staat bekend om zijn heerlijke draadjesrundvleeskroket volgens authentiek recept. Proef de smeuïge ragout met draadjesrundvlees ook in de smakelijk krokante rundvleesbitterballen.

artnr. 2013, inhoud 96 x 20 gram.

BITTERBALLEN - kalfsvlees
Naast rundvlees- heeft Ad van Geloven ook kalfsvleesbitterballen. Lekker groot, gemaakt van een smeuïge ragout van kalfsvlees in een krokant korstje.

artnr. 2015, inhoud 48 x 30 gram.

Serveersuggestie
Maak een menukaart voor een borrelgarnituur en laat uw gasten helemaal zelf hun borrelplateau samenstellen!

Mijn gegevens
Naam eigenaar
Adres bedrijf