Van Geloven

Een nieuwe uitstraling voor Ad van Geloven

De verpakking van Ad van Geloven wordt vernieuwd! Na 12 jaar kiezen we voor een eigentijdse huisstijl en worden ook de verpakkingen in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is een frisse nieuwe look waarbij de vertrouwde kleuren zoals u deze kent behouden blijven. 

Trots ondernemerschap

Ad van Geloven staat voor trots ondernemerschap. Van ondernemer tot ondernemer. Hierin staat de kernwaarde ‘Kwaliteit’ altijd centraal. Het belang van deze waarde vindt u terug in de uitstraling van de vernieuwde verpakking en natuurlijk in uw vertrouwde product. In de nieuwe uitstraling zijn ook de andere waarden zichtbaar geworden;‘Persoonlijkheid, Trots en Ongedwongen genieten’.

Nieuw logo

Het nieuwe logo heeft een hogere ‘Food’-uitstraling gekregen en bestaat uit drie elementen: Een schild om het ambacht te benadrukken, het monogram van Ad van Geloven en een kroontje wat enerzijds voor de drie torens van Tilburg staat maar anderzijds ook de link naar ons grootste product legt; De kroket, koning onder de snacks.

Kwaliteitszegel van Dhr. A. van Geloven

Het zegel staat voor het keurmerk van kwaliteit. De èchte paraaf van onze oprichter geeft het zegel een persoonlijke touch en verwijst naar zijn en onze huidige missie voor het merk; de beste producten maken en nummer 1 willen zijn.

Het groene ruitje

Het groene ruitje staat voor Brabantse gezelligheid en dus ook voor lekker ongedwongen genieten.

Meer voedingsinformatie

Naast de uitstraling van de verpakkingen zijn ook de verpakkingsdeclaraties van de producten aangepast.
Deze voldoen nu aan de nieuwe richtlijnen van de VWA en geeft u extra informatie voor uw klanten.

Nieuw promotiemateriaal

Het promotiemateriaal is ook vernieuwd! Vraag nu de nieuwe posters aan voor in uw cafetaria bij uw Rayon Manager.

              

 

Eind september zullen de verpakkingen langzaam bij uw grossier instromen.