Producten

Nieuw Van Dobben Meesterlijcke Croquetten & Bitterballen

Wat gebeurt er als je het herkenbare enhet bijzondere samenbrengt? Dan ontstaat er iets echt meesterlijks! Van Dobben introduceert Van Dobben Meesterlijcke: een lijn bijzonder lekkere croquetten en bitterballen gecreëerd door meestercroquettenmaker Piet Brink en SVH Meesterkok Jeroen Robberegt. Vervaardigd met ambacht, passie en alleen de allerbeste ingrediënten. Speciaal voor ondernemers die zich willen onderscheiden op het gebied van smaak en kwaliteit.

Het verhaal van de Meesterlijcke…

Meesterlijcke Rund - VOC-specerijencroquet & -bitterballen
Meestercroquettenmaker Piet Brink en SVH Meesterkok Jeroen Robberegt: “Voor de smaak van onze Rund - VOC-specerijencroquet en -bitterballen lieten we ons inspireren door grootmoeders stoofpotje. Zacht gegaard biologisch rundvlees en rijke specerijen ontdekt in de VOC-tijd, zoals kruidnagel, nootmuskaat, foelie, witte peper en gember. Heerlijk! De friszure Amsterdamse ui van Kesbeke laat de smaken nóg beter tot hun recht komen. Deze melange zorgt voor het authentieke Amsterdamse karakter!”

Meesterlijcke Kaas – Grove Mosterdcroquet & -bitterballen
“Onze inspiratiebron voor de Kaas – Grove Mosterdcroquet en -bitterballen is een écht Hollands roggebroodje met kaas en mosterd. Deze smaakcombinatie proef je terug in de ragout én in de korst, die samen perfect in balans zijn. De extra bite is afkomstig van de smaakvolle Franse grove mosterd.”

Nóg meer genieten: wijn- en biersuggesties
Een goed gekozen wijn of een (speciaal)bier geeft de Meesterlijcke croquetten en bitterballen nóg meer smaak. Daarmee overtref jij de verwachtingen van jouw gasten! Vraag ernaar bij één van onze rayonmanagers of stuur een e-mail naar salessupportOOH@vangeloven.com.

Van Dobben Meesterlijcke: om jouw gasten mee te verleiden en verrassen.
Meesterlijcke Rund – VOC-specerijen croquetten
Meesterlijcke Rund – VOC-specerijen bitterballen
Meesterlijcke Kaas Grove Mosterd croquetten
Meesterlijcke Kaas Grove Mosterd bitterballen
Inhoud: croquetten 24 x 80g | 54 x 30g