Van Geloven

Recall Mora Groentenloempia’s (retail)

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam ‘Mora Groentenloempia’s’ uit de winkels te halen. Door een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Groentenloempia’s in de markt terecht gekomen die, in plaats van een groentenloempia, een ham-kip loempia bevat. Behalve vlees bevat deze partij het allergeen soja, zonder dat dit vermeld wordt in de ingrediëntendeclaratie op de verpakking. Het product is niet geschikt voor mensen met een soja-allergie of vegetarisch dieet.
 
Het gaat om Mora Groentenloempia’s  die verpakt zijn in bovenstaand afgebeelde verpakking met lotcode 7213. De zogenoemde lotcode vindt u aan de zijkant van de verpakking.
Alle andere Mora producten waaronder ook Mora Groentenloempia’s met andere lotcodes, zijn niet betrokken bij deze vergissing en bevatten de juiste ingrediënten. Mora hecht veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en zal alle maatregelen nemen om deze vergissing in de toekomst te voorkomen.

Wat moet u doen?
Wanneer u een Mora Groentenloempia heeft gekocht met lotcode 7213, bieden wij u de mogelijkheid de uit de verpakking geknipte lotcode (zie foto) naar ons op te sturen, onder vermelding van uw naam, adres en IBAN bankrekeningnummer/tenaamstelling. U ontvangt dan uw aankoopbedrag inclusief portokosten terug.

Lotcode

 

 

 

 

 

 

U kunt uw lotcode sturen naar het volgende adres:  
Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg

Voor vragen kunt u contact opnemen met Mora Consumentenservice via het nummer 0800-2356672.
Wij benadrukken dat de productkwaliteit en veiligheid van de producten de allerhoogste prioriteit heeft en we bieden onze welgemeende excuses aan voor het ongemak.