Van Geloven

Van Geloven met drie grote innovaties op de Horecava 2019

Met drie grote innovaties is Van Geloven ook in 2019 weer zeer prominent aanwezig op de Horecava. Innovaties afgestemd op de behoefte van de hedendaagse consument, die verantwoorde kwaliteit snacks wil, steeds vaker zonder vlees, maar vooral ontzettend lekker. Met recht Goed Genieten voor iedereen.

Mora Vegetarische snacks

In samenwerking met De Vegetarische Slager komt Mora op de Horecava met een range klassieke snackproducten die geen vlees bevatten maar qua smaak en structuur nagenoeg niet te onderscheiden zijn van de originele vleesvariant. Deze unieke samenwerking speelt in op de trend waarbij steeds meer consumenten minder of geen vlees meer willen eten. Doelgroep voor deze range producten is dan ook de consument die houdt van lekker snacken maar steeds vaker op zoek is naar herkenbare snackproducten zonder vlees.

Het assortiment voor Foodservice bestaat uit een draadjesvleesch kroket, een draadjesvleesch bitterbal en een kipkorn De kroket is ook verkrijgbaar in een oven variant. Alle producten zijn vegetarisch, de kipkorn is veganistisch.

Proef ‘mmm en je gelooft het niet!

Mora Crispy Chick’n

Uiteraard blijft goed genieten van verantwoorde vleessnacks voor veel consumenten ook erg belangrijk. Daarom introduceert Mora Crispy Chick’n een range heerlijk malse, sappige kipproducten in een krokant jasje bereid met 100% Beter Welzijn kipfilet en zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Kip is hip en Mora geeft hiermee bovendien een antwoord op de toenemende vraag naar betere kwaliteit kipproducten, waarbij dierenwelzijn steeds belangrijker gevonden wordt.

Het assortiment voor Foodservice bestaat uit strips van 30 gram, strips van 40 gram met bucket, een burger van 95 gram en een XL strip van 80 gram. Vier heerlijke kipproducten waarmee u uw gasten altijd een passend  product kunt aanbieden.

Daar wil je als de kippen bij zijn …!

Van Geloven Borrelmaatjes

De derde innovatie van Van Geloven zijn de Borrelmaatjes. Een luxe mix bestaande uit de mooiste selectie van smaakvolle producten en bekende merken. De snacks zijn royaal van formaat, luxe van vorm en van hoge kwaliteit. Door een gelijke baktijd super en gemakkelijk te bereiden.

De mix bestaat uit 6 bekende mini snacks; een mini rundkroketje van Kroketterij De Bourgondiër, een mini kaassouffle van Souflesse, een mini frikandel van Van Lieshout Snackwaren, een mini kalfskroketje van Van Dobben, een Crispy Chick’n strip van Mora en een mini bamihapje van Welten Snacks.

Een mix die bij uw klanten in de smaak zal vallen en een feest van herkenning teweeg zal brengen.

Activeren & de perfect serve

Onze drie premium merken Kroketterij De Bourgondiër, Van Dobben en Souflesse laten al enkele jaren een mooie groei zien en dat willen we graag zo houden. Veel aandacht bij deze merken daarom op activatie en inspiratie en materialen die de perfect serve ondersteunen.

De overige merken in ons assortiment bieden voor ieder wat wils, bekend en geliefd vanwege de vaak iconische producten, zoals de Van Lieshout Snackwaren frikandel, de Welten Snacks bami producten, de Willie Dokter gehaktballen en de Ad van Geloven kroketten om er maar een paar te noemen. Deze merken zullen we koesteren en waar mogelijk optimaliseren en aanpassen aan de eisen van deze tijd.