8 artikelen gevonden

Lang leve de kroket! Tips om de krokettenomzet een extra boost te geven.

Op vrijdag 9 oktober is het weer Nationale Krokettendag! Dé dag om de kroket extra in de spotlight te zetten. Om ervoor te zorgen dat er nog meer kroketten verkocht worden dan op een normale vrijdag, hebben we een aantal tips voor zowel cafetaria als horeca op een rijtje gezet. Met deze tips zal je de krokettenomzet een extra boost kunnen geven.

4 Tips voor een corona-proof herfst borrelplank

De herfst staat voor de deur en de blaadjes vallen al weer bijna van de bomen. Ook in de herfst wil je jouw gasten langer in jouw zaak behouden, verleng hun bezoek met een coronaproof borrelplank in combinatie met passende drankjes! We geven je een aantal tips voor de coronaproof herfst-borrelplank!

5 TIPS om dit najaar meer gasten naar jouw horecazaak trekken

De horeca beleeft uitdagende tijden. Door nieuwe Corona-maatregelen van 28 september wordt de capaciteit en openingstijd van veel zaken flink gereduceerd. De komende maanden worden dus weer pittig voor ons allemaal. Zeker hoe het najaar zich heeft aangekondigd en de terrassen minder gevuld zullen zijn. De uitdaging voor de komende tijd blijft dan ook gasten naar je zaak te blijven trekken en maximaal je beschikbare capaciteit te benutten.

6 Tips om meer omzet uit je menukaart te halen

De menukaart is een belangrijk middel om een goede eerste indruk bij jouw gasten te maken en kan van grote invloed zijn op de uiteindelijke keuze die uw gast maakt. Een goede menukaart kan dan ook het verschil maken het rendement van jouw zaak. We hebben handige 6 tips op een rijtje gezet om meer uit je menukaart te halen.

Verras je gast met een 'Beer & Bites pairing'

Foodpairing is hip & trendy, niet alleen met wijn, maar ook bier is hot! Om de perfecte combinaties aan jouw gasten voor te stellen, hebben we een handig overzicht gemaakt van welke bitterballen het beste combineren met welk type bier. Zo creëer je in een handomdraai, de perfecte smaakcombinaties én een unieke beleving voor je gasten. Download onze paring suggesties en verras je gasten!

4 Tips voor een corona-proof borrelplank

Recent zijn alle deuren van de Horeca weer geopend. Uiteraard wel met de nodige restricties en richtlijnen volgens het RIVM, maar er mogen weer gasten ontvangen worden. En dat is afgelopen week al volop gedaan! Lees hier een viertal tips om je gasten te verwennen en te verrassen met een heerlijke borrelplank.