14 artikelen gevonden

Beerpairing met borrelsnacks: dit moet je weten

Dat bier en borrelhappen prima samen gaan, weet iedereen. Maar wist je dat de smaak van een bepaalde snack nog beter uitkomt als je er het juiste type bier bij serveert (of andersom natuurlijk)? Tijd voor een spoedcursus beerpairing met borrelsnacks.

Haute friture: de lekkerste lentesnacks

Haute friture is een enorme trend. Zowel topchefs als fastfoodketens gaan helemaal los op snacks met spectaculaire toppings en loaded fries in de gekste varianten. En gasten smullen ervan. Wil jij je gasten deze lente ook verleiden met bijzonder comfort food? Deze zes tips gaan je helpen!

De borrelkaart: tips voor een topterras

Zodra het zonnetje doorkomt (en de horeca weer open mag), zal het terras de eerste plek zijn waar mensen weer massaal naar toe trekken. Hoe zorg je ervoor dat gasten dan niet alleen bij jou belanden, maar er ook de hele middag (en avond) blijven hangen? Met een goede borrelkaart natuurlijk!

Food to go: bied lekkers voor buiten

Bij mooi weer gaan mensen massaal aan de wandel. Of ze stappen op de fiets. Picknicken in het park of neerstrijken op een bankje is een fijn alternatief voor een terrasje pakken onderweg. Zo speel je daar handig op in, met borrelboxen voor buiten en ander food to go dat interessant is voor onderweg.

7 tips om je gasten een heerlijke kerst te bezorgen!

Kerst vindt dit jaar plaats aan de keukentafel. Toch kun je je gasten ook daar een heerlijke en bijzondere feestmaaltijd bezorgen. Hier zijn een aantal tips om je gasten een fantastische kerstmaaltijd te bezorgen!

Bezorging van snacks met behoud van kwaliteit

Sinds er weer een nieuwe lockdown is aangekondigd door de regering is de horeca helaas weer genoodzaakt om te focussen op alternatieve manieren om toch de zaak draaiend te houden. Net als in de eerste maanden van corona zorgt de sluiting van de horeca voor meer focus op bezorging van snacks en maaltijden thuis. In dit artikel kan je lezen hoe je snacks met de beste smaakbeleving en behoud van kwaliteit bij jouw klanten kan bezorgen.