20 artikelen gevonden

5 tips voor spannende snackgerechten op de lunchkaart

Een wit broodje met een lekkere kroket is altijd een succes op de lunchkaart. Maar wil je je gasten verrassen, dan is een beetje creativiteit op snackgebied meer dan welkom. Daarom: vijf tips om de lekkerste (en margerijke) lunchgerechten en bijzondere bites op de menukaart én op tafel te zetten

Zo verras je met verpakkingen

In jouw zaak ligt de focus natuurlijk op de foodproducten die je verkoopt en op de manier waarop je die serveert. Toch speelt ook de verpakking van snacks, burgers of andere gerechten een belangrijke rol in de beleving die je je gasten biedt. Linda van den Heuvel van Paardekooper Verpakkingen, geeft 4 tips om je verpakkingen naar een ‘next level’ te tillen. En daarmee te verrassen.

Sauzen en snacks: zo maak je ultieme combinaties

Bijzondere sauzen in je assortiment zijn een simpele manier om je te onderscheiden. Je geeft een bitterbal een totaal nieuwe smaak als je er, naast mosterd, ook truffelmayonaise bij serveert. En het fijne is: één extra saus geeft je massa’s mogelijkheden. In samenwerking met Remia bieden we 5 smakelijke saus-snack combinaties.

In 5 stappen maak je van je borrelbox een feestbox

Het voorjaar en de zomer staan bol van de feestdagen, vrije dagen en bijzondere evenementen. Mooie momenten om de borrelbox extra in het zonnetje te zetten en er een passend thema aan te verbinden. Met deze vijf stappen haak je met je borrelbox slim in op de actualiteiten én verleid je jouw gasten om zo’n feestbox te bestellen.

Verrassen én verkopen met loaded snacks

Loaded fries en ‘over the top’ burgers zijn niet meer weg te denken van de meeste menukaarten én Instagram. Maar op het gebied van ‘loaded snacks’ is nog een wereld te winnen. Tijd om ook eens wat creativiteit los te laten op die standaard frikandel, kroket of kipkorn, Want wie ‘loaded snacks’ op de kaart zet, kan (nieuwe) gasten verleiden en verrassen én meer marge pakken.

Marcel van Frietwinkel Bakhuus:“Ik merk dat loaded snacks enorm aanspreken”

Loaded nacho bites en loaded frikandellen. Bij Frietwinkel Bakhuus in Zwolle zijn ze niet aan te slepen. Eigenaar Marcel van de Poll vertelt hoe hij “gewone” snacks naar een next level tilt en wat dat hem oplevert. “Zeker als we ze op social media zetten gaan de loaded snacks hard.”