21 artikelen gevonden

9 innovatieve horeca concepten voor je restaurant, bistro of eetcafé

Er verandert veel in de horeca. Héél veel. Daarom selecteren we voor jou de 9 innovatieve horeca concepten die klaarstaan om Nederland te veroveren.

Blurring in horeca is booming

Blurring concepten, waarbij de grenzen tussen horeca, retail en dienstverlening vervagen, veroveren het straatbeeld. Want wie de moderne gast wil bedienen én zijn omzet wil verhogen, kijkt voorbij de traditionele horecahorizon.

Haal rendement uit je menukaart met menu engineering

Weet jij wat de winnaars, verliezers of slapers van je menukaart zijn? Met menu engineering krijg je inzicht in de prestaties van je gerechten en kun je meer rendement halen uit je menu. Luuk Stijnen van Horeko neemt ons mee in de wereld van menu engineering.

Feestelijk fastfood

Het eind van het jaar is hét moment om uit te pakken met feestelijke borrels en bijeenkomsten. Hoe maak je met je vertrouwde snackassortiment een gerecht, borrelplank of –box die daarbij aansluit? Hoe serveer je een snackbeleving waar de glitter, glamour en wow-factor vanaf druipt (en waar je zelf ook blij van wordt)? Deze tips helpen je op weg.

Zo start je met vegetarische snacks in je cafetaria

Vegetarisch eten zit in de lift: in een recent onderzoek gaf 1 op 3 mensen aan dat ze regelmatig geen vlees eten. In dit artikel delen we enkele concrete tips om met vega snacks te starten in jouw cafetaria.

Verrassen én verkopen met loaded snacks

Loaded fries en ‘over the top’ burgers zijn niet meer weg te denken van de meeste menukaarten én Instagram. Maar op het gebied van ‘loaded snacks’ is nog een wereld te winnen. Tijd om ook eens wat creativiteit los te laten op die standaard frikandel, kroket of kipkorn, Want wie ‘loaded snacks’ op de kaart zet, kan (nieuwe) gasten verleiden en verrassen én meer marge pakken.