15 artikelen gevonden

De kroket (her)ontdekt: 5 variatietips

Op een snee witbrood, bij een 12 uurtje, als snack bij een portie friet: een klassieke kroket op de kaart is altijd een succes. Toch kan een kroket ook een omzetbooster worden als je ‘m eens op een andere manier serveert. Daarom: vijf tips om je gasten te verrassen met kroket-creativiteit.

Vegetarische snacks in de spotlights

Van 8 tot en met 14 maart is het Nationale Week Zonder Vlees. Een mooi moment om je vegetarische snackassortiment én andere gerechten zonder vlees eens onder de aandacht van je gasten te brengen. Met deze tips geef je je vegetarische producten een enorme (bestel)boost.

Viva la vega: 5 redenen om voor vega te gaan

Beperkt jouw vegetarische snack- of borrelkaart zich nog tot kaassoufflés en groentekroketten? Dan loop je omzet mis! Meer dan de helft van de Nederlanders kiest namelijk (regelmatig) voor vega. Vijf redenen om als ondernemer ook voor vega te gaan.

2021 in trends én tips

Ook in 2021 blijven mensen eten bestellen en neemt de vraag naar plantaardige opties in restaurants toe. Welke trends gaan (en blijven) we verder zien? En hoe kun je daar nú slim op inspelen?

Hoe zorg je dat je gasten weten dat ze ook online kunnen bestellen?

Kunnen je gasten al online bestellen of lever je aan huis? Slimme zet! Kondig je nieuwe dienst groots aan voor meer omzet. Lees in dit artikel marketing tips voor horecazaken!

6 communicatietips in tijden van corona

Tegenwoordig kan je als horeca of cafetaria ondernemer niet meer zonder social media, zeker in deze extra weken van gedwongen sluiting is het van belang om goed met je vaste gasten te blijven communiceren. Social media is dé tool om jouw gasten te bereiken en op de hoogte te houden.