6 artikelen gevonden

Afhalen en bezorgen laten een groei zien door Corona

Sinds het coronavirus is er een forse stijging in het bezorgen en afhalen van maaltijden. In de eerste twee weken van de lock down werd er zelfs een stijging van 25% in afhalen gerapporteerd en bezorgen groeide met 75% (Out-of-Home Shopper Monitor en Datlinq).

Plan the future - deel 1

In de laatste paar weken is er één ding zeker geworden: Niets is zeker. Horecazaken over de hele wereld hebben te kampen met uitdagingen van enorme proporties. Hoe bedrijf je gastvrijheid in een economie waar iedereen afstand dient te bewaren en het besteedbaar inkomen verlaagd is? We zetten enkele ideeën uiteen rond de thema’s Bezorgen, Afhalen en Bezoeken.

5 tips om te starten met online bestellen & bezorging

Ben je aan het overwegen om ook voor jouw cafetaria, broodjeszaak of horecazaak online bestellen mogelijk te maken? Of wil je ook met thuisbezorging starten gezien de huidige omstandigheden, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen?

Hoe vind je goed horeca- en cafetariapersoneel ? 6 tips!

Een van de grootste zorgen voor cafetaria-ondernemers is goed personeel vinden en behouden. Ook binnen de horeca is personeel werven en behouden een groeiend probleem. Met deze 6 tips van Marketing4Results zorg je ervoor dat je vacatures toch opgevuld worden.

Vegetarische snacks – Mora en de Vegetarische slager slaan handen ineen

Een kaassoufflé of een groentekroket. Meer viel er eigenlijk niet te kiezen voor wie vegetarisch wilde snacken. Mora en de Vegetarische slager brengen daar nu verandering in, met vegetarische snacks zoals vegetarische kroketten, die niet van de vleessnacks te onderscheiden zijn. Wat is het geheim?

Social media voor Horeca: een succesverhaal van Happy Frites

Happy Frites zorgt voor een Limburgse smaaksensatie. Door de creativiteit met snacks én met Facebook maakten tienduizenden mensen kennis met de Limburgse frikandellenplank XXL van snackbar Happy Frites in Ransdaal. Laat je inspireren en gebruik deze social media tips voor je horecazaak of snackbar.