10 artikelen gevonden

Praktische en creatieve tips voor afhalen en bezorging

Helaas is de tweede lockdown een feit en is het weer tijd om creatief ondernemerschap te tonen. Om toch omzet te maken, kun je starten met afhalen en/of bezorgen. Misschien was je er tijdens de eerste lockdown al mee gestart. Maar wat is nu precies belangrijk wanneer je gaat starten met bezorging?

Bezorging van snacks met behoud van kwaliteit

Sinds er weer een nieuwe lockdown is aangekondigd door de regering is de horeca helaas weer genoodzaakt om te focussen op alternatieve manieren om toch de zaak draaiend te houden. Net als in de eerste maanden van corona zorgt de sluiting van de horeca voor meer focus op bezorging van snacks en maaltijden thuis. In dit artikel kan je lezen hoe je snacks met de beste en behoud van kwaliteit bij jouw klanten kan bezorgen.

6 communicatietips in tijden van corona

Tegenwoordig kan je als horeca of cafetaria ondernemer niet meer zonder social media, zeker in deze extra weken van gedwongen sluiting is het van belang om goed met je vaste gasten te blijven communiceren. Social media is dé tool om jouw gasten te bereiken en op de hoogte te houden.

5 tips om te starten met online bestellen & bezorging

Ben je aan het overwegen om ook voor jouw cafetaria, broodjeszaak of horecazaak online bestellen mogelijk te maken? Of wil je ook met thuisbezorging starten gezien de huidige omstandigheden, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen?

Afhalen en bezorgen laten een groei zien door Corona

Sinds het coronavirus is er een forse stijging in het bezorgen en afhalen van maaltijden. In de eerste twee weken van de lock down werd er zelfs een stijging van 25% in afhalen gerapporteerd en bezorgen groeide met 75% (Out-of-Home Shopper Monitor en Datlinq).

5 TIPS om dit najaar meer gasten naar jouw horecazaak trekken

De horeca beleeft uitdagende tijden. Door nieuwe Corona-maatregelen van 28 september wordt de capaciteit en openingstijd van veel zaken flink gereduceerd. De komende maanden worden dus weer pittig voor ons allemaal. Zeker hoe het najaar zich heeft aangekondigd en de terrassen minder gevuld zullen zijn. De uitdaging voor de komende tijd blijft dan ook gasten naar je zaak te blijven trekken en maximaal je beschikbare capaciteit te benutten.