Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op of stel uw vraag via het contactformulier.
Specifieke productinformatie kunt u rechts opzoeken in de productzoeker.

Hoe lang kan je een bevroren product nog bewaren als de THT voorbij is?

De kwaliteit van de producten is het beste binnen de aangegeven THT. Wij raden daarom ook aan om deze producten niet langer te bewaren voor consumptie.

 
Wat voor gelatine zit er in de rundvleeskroketten?

In kroketten waar rundvlees in zit, wordt ook rundgelatine gebruikt.


Kan ik producten die in de oven kunnen, ook in de magnetron bereiden?

Voor alle producten geldt dat de bereiding mogelijk is die op de verpakking staat. Ovenbereiding en magnetronbereiding zijn twee totaal verschillende manieren van bereiden. Een magnetron verwarmt met name terwijl de oven ook zorgt voor een heerlijk krokante korst. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen, adviseren wij om het bereidingsadvies op te volgen dat op de verpakking staat.


Moet ik me aan de baktijden houden?

Het is heel erg belangrijk dat baktijden aangehouden worden. Dit voor zowel uw veiligheid als voor de kwaliteit van het product. De temperatuur van de vulling van de producten kan bij te lange verwarming heel erg hoog oplopen. Hierdoor ontstaat het risico dat iemand zich verbrandt op de huid of in de mond.


Hebben jullie ook Halal producten?

In ons assortiment zitten geen Halalproducten. Wel hebben we diverse producten die vleesloos zijn. Daarnaast hebben we een heel breed assortiment aan kipproducten.


Kan ik een idee over een nieuw product deponeren en zo ja wat gebeurt ermee?

Ideeën voor nieuwe producten zijn altijd welkom. U kunt hiervoor een mail met korte informatie over het product sturen aan marketing@advangeloven.com. Alleen bij interesse wordt er een vervolgafspraak gemaakt. 


Verzorgen jullie ook rondleidingen?

Omdat er in onze fabrieken gewerkt wordt aan het maken van voeding, hebben wij te maken met zeer strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Daardoor houden wij geen rondleidingen in de fabrieken. 


Waar kan ik informatie vinden over allergie en jullie producten?

Op www.advangeloven.com en www.mora.nl kunt u per product informatie vinden. Tevens staat alle informatie over het product ook op de verpakking van het product. Op de verpakking staat altijd de meest actuele informatie. 
Omdat de producten die wij verkopen een langere houdbaarheid hebben, is het namelijk altijd mogelijk dat er inmiddels iets is veranderd maar dat u een nog wat ouder product hebt gekocht. Indien bijvoorbeeld een allergeen voor u heel belangrijk is, controleer dan altijd de verpakking.