Snack jij naar een (nieuwe) baan?

Van Geloven is al meer dan 50 jaar een gezellig en Bourgondisch bedrijf. Wij zijn trotse marktleider op het gebied van snacks in de Benelux en onderdeel van McCain. Over de verschillende locaties verspreid bouwen wij met zo’n 1500 collega’s samen aan een sterk groeiende organisatie. Dit doen wij met passie voor snacks en in een veilige en informele sfeer. En gelukkig is er naast werken ook tijd voor verschillende soorten activiteiten of een heerlijke snack!

70% van alle verkochte snacks in Nederland wordt geproduceerd in een van onze zes fabrieken. Dan is het best logisch dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s om dit te kunnen blijven waarmaken! Wil jij onderdeel worden van deze lekkere werkplek? Neem contact met ons op, wij maken graag kennis met jou!

Kijk hier of er een vacature is die bij jou past of lees verder over ons mooie bedrijf.

Vacatures

Onze merken en locaties

Het assortiment van Van Geloven bestaat uit vele bekende merken met lekkere en kwalitatieve snacks. Deze merken worden op de zes verschillende locaties in Nederland en België gemaakt.

landkaart

Tilburg is het hoofdkantoor, hoofdzakelijk bekend van de kroketten en is samen met Maastricht de grootste productielocatie. In Helmond worden de frikandellen gemaakt, in Cuijk en Wijk bij Duurstede de kaas snacks en Maastricht en Mol ademen de snacks van het Mora-assortiment. Iedere locatie heeft een eigen sfeer en geschiedenis en samen vormen we Van Geloven.

Bekijk de vacatures

merkenOnder het assortiment vallen twaalf sterke merken met vertrouwde snacktoppers: o.a. de Mora KipKorn, De Bourgondiër draadjesvlees kroket, de Van Dobben rundvlees croquet, de Souflesse kaassoufflé, de Van Lieshout frikandel, en de Welten Bami Oriëntal. Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks: dat is onze missie. Wil jij daar aan bijdragen? Leuk, we horen graag van je! Klik hier om meer te weten te komen over  onze verschillende merken.

Meer over onze merken

Onze verschillende afdelingen

Wij hebben onze collega’s aan het woord gelaten over hun afdeling. Zo ervaren zij het werken op hun eigen afdeling. Spreekt het je aan? Kijk meteen even of jouw droombaan erbij staat!

Productie
Op een van onze productieafdelingen zorg je ervoor dat onze snacks gemaakt worden. Op verschillende locaties in Nederland wordt er gewerkt in 3-ploegen aan snacks zoals de kaassoufflé, kroket, frikadel, loempia’s, saté en nog veel meer. Binnen onze productie zijn diverse productiefases waaraan je kunt gaan werken. En overal met het doel om de beste en lekkerste snacks te maken!
Vacatures
Sales
Het salesteam is een klein en hecht team. Iedereen heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden en er is altijd ruimte voor een discussie of goed gesprek. Snacks verkopen aan klanten staat centraal en binnen het salesteam maak je het hele proces van A tot Z mee. Met als doel dat het beste wordt geregeld naar volle tevredenheid. Voor zowel klant als team!
Vacatures
Kwaliteit
Het kwaliteitsteam gaat natuurlijk voor kwaliteit en dit passen ze toe op een leuke en praktische manier. Dit doen ze vanaf de ontvangst van de grondstoffen en het hele productie proces tot en met de goedkeuring van het eindproduct. Bij elk stapje kun en mag je je overal mee bemoeien. Want wat is nou mooier dan door de supermarkt lopen en de snacks zien die jij hebt goedgekeurd?
Vacatures
Technische Dienst
Onze Technische Dienst zorgt ervoor dat alle machines blijven draaien. De techniek binnen onze fabrieken is heel divers; van elektrisch en mechanisch tot pneumatiek en hydrauliek. En ook bij de Technische Dienst krijg je de vrijheid en ruimte om mee te denken en te blijven leren. Van elkaar en met elkaar. Als een hecht team!
Vacatures
HR en Secretariaat
Bij de teams van HR, het secretariaat, de receptie en facilitaire collega’s staat de deur altijd open. Samen hebben ze als doel om er, ieder op hun eigen gebied, voor alle collega’s te zijn. Ze ondersteunen je waar mogelijk en je kunt met veel vragen bij ze terecht. En kunnen ze je niet helpen, dan weten ze altijd wie dat wel kan.
Vacatures
Marketing
Het marketing team zet zich volledig in om er voor te zorgen dat de mooie merken van Van Geloven favoriet zijn en ook blijven. Met een sterke positie staan onze merken op de markt, mede door de passende en creatieve benadering die hoort bij het merk en de klant. En dit alles door in een informele sfeer met elkaar samen te werken.
Vacatures

Zo zijn wij gegroeid

Van Geloven, Royaan en Swinkels bundelen sinds eind mei 2016 hun krachten en zijn daarmee de Snackspecialist van Nederland. En hier ging een lange geschiedenis aan vooraf.

Klik hier voor een weergave van de ontwikkeling vanaf het vroege begin tot waar we nu staan!

Van Geloven Tijdlijn

Ad van Geloven

Wij zoeken collega's!

Cliché en bij ons heel waar, wij zijn altijd op zoek naar goede en gezellige mensen. En vooral voor onze verschillende productielocaties. Bekijk het filmpje en krijg een goed beeld van wat wij zoeken. Voel je je aangesproken en zou je graag willen kennismaken met ons? Laat ons weten welke functie jouw interesse heeft en we ontmoeten je graag!

Vacatures

Afbeelding
We nodigen je graag uit | Werken bij Van Geloven

We nodigen je uit!

Kom langs voor een kennismaking, wij zijn benieuwd naar jou. En nog meer naar je tafelvoetbalskills!

Naar de vacatures