Werken bij Van Geloven

Een bedrijf met rijke historie

Werken aan Cultureel Erfgoed?

Snack je naar een (nieuwe) baan? Ben jij toe aan een omgeving waar jij jouw werk goed en veilig kan uitvoeren in een informele sfeer? En heb je een passie voor snacks en werk jij graag met enthousiaste collega’s? Dan pas jij bij ons en maken we graag kennis met jou!

Wist je dat er alleen in Tilburg al 10 kroketten per seconde van de band rollen? En dat een Nederlander 25 kroketten per jaar eet? Dan snap je wel dat wij op zoek zijn naar jou om dit te kunnen waarmaken! En natuurlijk werken we aan meer snacks dan alleen de kroket. Wil jij onderdeel zijn van deze leuke en lekkere werkplek?

Lees op deze pagina meer over ons of kijk direct of er een vacature is die bij jou past.

Vacatures   Bel ons   Mail ons

Onze merken en locaties

Het assortiment van Van Geloven bestaat uit vele bekende merken met lekkere en kwalitatieve snacks. Deze merken worden op de zes verschillende locaties in Nederland en België gemaakt.

landkaart

Tilburg is het hoofdkantoor, hoofdzakelijk bekend van de kroketten en is samen met Maastricht de grootste productielocatie. In Helmond worden de frikandellen gemaakt, in Cuijk en Wijk bij Duurstede de kaas snacks en Maastricht en Mol ademen de snacks van het Mora-assortiment. Iedere locatie heeft een eigen sfeer en geschiedenis en samen vormen we Van Geloven.

Contactgegevens

merken

Onder het assortiment vallen twaalf sterke merken met vertrouwde snacktoppers: o.a. de Mora KipKorn, De Bourgondiër draadjesvlees kroket, de Van Dobben rundvlees croquet, de Souflesse kaassoufflé, de Ad van Geloven kroket, de Van Lieshout frikandel, en de Welten Bami Oriëntal. 

Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks: dat is onze missie. Wil jij daar aan bijdragen? Leuk, we horen graag van je! Klik hier om meer te weten te komen over  onze verschillende merken.

Meer over onze merken

Onze verschillende afdelingen

Wij hebben onze collega’s aan het woord gelaten over hun afdeling. Zo ervaren zij het werken op hun eigen afdeling. Spreekt het je aan? Kijk meteen even of jouw droombaan erbij staat!

Productie

Op een van onze productieafdelingen zorg je ervoor dat onze snacks gemaakt worden. Op verschillende locaties in Nederland wordt er gewerkt in 3-ploegen aan snacks zoals de kaassoufflé, kroket, frikadel, loempia’s, saté en nog veel meer. Binnen onze productie zijn diverse productiefases waaraan je kunt gaan werken. En overal met het doel om de beste en lekkerste snacks te maken!

Vacatures

Sales

Het salesteam is een klein en hecht team. Iedereen heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden en er is altijd ruimte voor een discussie of goed gesprek. Snacks verkopen aan klanten staat centraal en binnen het salesteam maak je het hele proces van A tot Z mee. Met als doel dat het beste wordt geregeld naar volle tevredenheid. Voor zowel klant als team!

Vacatures

Kwaliteit

Het kwaliteitsteam gaat natuurlijk voor kwaliteit en dit passen ze toe op een leuke en praktische manier. Dit doen ze vanaf de ontvangst van de grondstoffen en het hele productie proces tot en met de goedkeuring van het eindproduct. Bij elk stapje kun en mag je je overal mee bemoeien. Want wat is nou mooier dan door de supermarkt lopen en de snacks zien die jij hebt goedgekeurd?

Vacatures

Technische Dienst

Onze Technische Dienst zorgt ervoor dat alle machines blijven draaien. De techniek binnen onze fabrieken is heel divers; van elektrisch en mechanisch tot pneumatiek en hydrauliek. En ook bij de Technische Dienst krijg je de vrijheid en ruimte om mee te denken en te blijven leren. Van elkaar en met elkaar. Als een hecht team!

Vacatures

HR en Secretariaat

Bij de teams van HR, het secretariaat, de receptie en facilitaire collega’s staat de deur altijd open. Samen hebben ze als doel om er, ieder op hun eigen gebied, voor alle collega’s te zijn. Ze ondersteunen je waar mogelijk en je kunt met veel vragen bij ze terecht. En kunnen ze je niet helpen, dan weten ze altijd wie dat wel kan.

Vacatures

Marketing

Het marketing team zet zich volledig in om er voor te zorgen dat de mooie merken van Van Geloven favoriet zijn en ook blijven. Met een sterke positie staan onze merken op de markt, mede door de passende en creatieve benadering die hoort bij het merk en de klant. En dit alles door in een informele sfeer met elkaar samen te werken.

Vacatures

Zo zijn wij gegroeid

Van Geloven, Royaan en Swinkels bundelen sinds eind mei 2016 hun krachten en zijn daarmee de Snackspecialist van Nederland. En hier ging een lange geschiedenis aan vooraf.

Klik hier voor een weergave van de ontwikkeling vanaf het vroege begin tot waar we nu staan!

Van Geloven Tijdlijn

Wij zoeken collega's!

Cliché en bij ons heel waar, wij zijn altijd op zoek naar goede en gezellige mensen. En vooral voor onze verschillende productielocaties. Bekijk het filmpje en krijg een goed beeld van wat wij zoeken. Voel je je aangesproken en zou je graag willen kennismaken met ons? Laat ons weten welke functie jouw interesse heeft en we ontmoeten je graag!

Vacatures   Bel ons   Mail ons

We nodigen je uit!

Kom langs voor een kennismaking, wij zijn benieuwd naar jou. En nog meer naar je tafelvoetbalskills!

Bel ons!   Mail ons!