Van Lieshout Snacks

Van Lieshout Snackwaren – Favoriet in frikandel

Van Lieshout Snackwaren is smaakmaker en marktleider op het gebied van vleesproducten. Als dé frikandellenspecialist van Nederland bieden we diverse soorten frikandellen, maar ook hamburgers en gehaktproducten voor de professionele markt. We werken met unieke recepten en zijn gedreven om elke norm te overtreffen.

Volop vakmanschap

Hoewel Van Lieshout Snackwaren sinds 2002 onderdeel is van Van Geloven, is de lange historie van het merk nog duidelijk terug te vinden binnen het huidige Van Lieshout Snackwaren. Zo verwijst de naam Van Lieshout Snackwaren nog steeds naar oprichter Chris van Lieshout. Ook hechten we – ondanks het feit dat de productieprocessen grotendeels geautomatiseerd zijn – nog steeds veel waarde aan vakmanschap. Dit vakmanschap leverde ons al veel toppers op, zoals de famous BikFrik, naar authentiek slagersrecept.

Assortiment

Van Lieshout Snackwaren staat bekend om zijn frikandellen. We bedienen de professionele markt met producten als Goudfrik, Bikfrik, Frikandel Classic en de Horeca Extra. Naast frikandellen produceren we diverse varianten hamburgers en gehaktproducten. Onze categorie gehaktproducten omvat snacks als de Gehaktstaaf Classic en diverse gehaktballen, waaronder de overheerlijke Berehapgehaktbal.

Bekijk het assortiment