Van Geloven

Persbericht: Mora Kipburgers bevat allergeen melk-eiwit

Waarschuwing: Mora Kipburgers bevat allergeen melk-eiwit

 

De Mora Kipburgers 4 x 70 gram (zie afbeelding) met lotcode L9246, L9288 en L9289, zijn in de markt terecht gekomen, zonder dat in de ingrediëntenlijst op de verpakking vermeld staat dat dit product het allergeen ‘melk-eiwit’ bevat. Het product is niet geschikt voor mensen met een melkeiwitallergie. Mensen zonder deze allergie kunnen dit product gewoon consumeren.

 

 

 

 

 

De lotcode is vermeld aan de onderzijde van de verpakking.

Actie voor consumenten met een melk-eiwit allergie
Mora verzoekt consumenten met een melk-eiwit allergie die in het bezit zijn van een verpakking Mora Kipburgers 4x70 gram, met genoemde lotcode, dringend deze niet te consumeren. Door de genoemde lotcode uit de verpakking te knippen en deze op te sturen naar Mora onder vermelding van naam, adres, IBAN rekeningnummer en tennaamstelling, ontvangen consumenten het aankoopbedrag van €2,75 terug. Het adres is: Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg

Mora stelt hoge eisen aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en biedt dan ook haar excuses aan voor dit ongemak. Het bedrijf zal alle maatregelen nemen om deze fout in de toekomst te voorkomen.

Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met Mora Consumentenservice via het nummer 0800-2356672 (niet voor publicatie). Voor persvragen kan contact opgenomen worden met: Marcel Joosten, marketingdirecteur Van Geloven, tel. 06 50 65 09 24.

 

Van Geloven

Waarschuwing: Mora Kipburgers bevat allergeen melk-eiwit

 

Producten

De Vegetarische Kipkorn van Mora is geselecteerd voor de Vegan Awards 2019, binnen de categorie ‘’beste vegan product’’.

Van Geloven

Tilburg, 2 september 2019 - Van Geloven (bekend van onder meer de merken Mora en Van Dobben) zal haar directie vanaf volgend jaar op een aantal posities wijzigen.

Van Geloven

Genieten van de kleine feestjes van het leven. Dat is waar wij met onze snacks een bijdrage aan kunnen leveren. Helaas zijn die momenten niet overal en voor iedereen vanzelfsprekend. Van Geloven wil ook graag een bijdrage leveren aan het creëren van een feestje waar dat soms even niet vanzelfsprekend is of waar de mogelijkheden er even niet zijn.

Van Geloven

Mora haalt partij Kipkorn terug uit winkels Albert Heijn, Jumbo en Nettorama

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam Mora Kipkorn uit de markt te halen. Door een fout in de productie heeft de metaaldetectie niet goed gefunctioneerd, waardoor het mogelijk is dat een kleine partij van dit product in de markt metaaldeeltjes bevat.