18 artikelen gevonden
Concurrentie? Ik ga uit van onze kracht
03 november 2020

Concurrentie? Ik ga uit van onze kracht

Mick Luining zag de net opgezette bezorgservice van zijn Frietbar in Eindhoven een vlucht nemen vanwege de eerste lockdown. Hij besteedt de bezorging uit, maar verliest de kwaliteit én zijn gasten geen moment uit het oog.
De Budde: Bezorging trok ons door de crisis
29 oktober 2020

De Budde: Bezorging trok ons door de crisis

Edzard Poppema had restaurant De Budde in Nijverdal net verbouwd, toen hij vanwege corona de deuren moest sluiten. In recordtempo zette hij daarom een afhaal- en bezorgservice op. Een schot in de roos, zo bleek.
kipnuggets recall
26 oktober 2020

Veiligheidswaarschuwing: Mora haalt partij Kipnuggets terug

Mora heeft besloten om een gedeelte van Mora Kipnuggets uit de markt te halen. Door een fout in de productie zijn Mora Kipfingers per ongeluk ingepakt in verpakkingsmateriaal van Mora Kipnuggets. Hierdoor staan de allergenen MELK en SELDERIJ die verwerkt zijn in Mora Kipfingers, niet vermeld op de ingrediëntendeclaratie op de verpakking.
Jaco
07 oktober 2020

‘De beleving van een échte kroket, maar dan zonder vlees’

‘Als gasten vragen naar een bepaalde snack, dan wil je ze toch van dienst zijn’, zegt Jáco Keinemans van Jáco’s Eeterij & Friture in Wijk en Aalburg. ‘De vraag naar vegetarische snacks wordt steeds groter. Wij hebben daarom een ruim vega-assortiment. De Vegetarische Draadjesvleesch Kroket van Mora springt daar echt uit. Dat is een échte kroket, maar dan zonder vlees.’
Bakhuus
02 oktober 2020

Frietwinkel t Bakhuus succesvol met frikandel speciaal toppings

Ze gaan er bij Marcel Van de Pol van Frietwinkel ‘t Bakhuus in grote getalen doorheen: de frikandel, meest geliefde snack van Nederland. Hij verkoopt ze met verrassende verse toppings en maakt hierdoor een hoop extra marge.