Van Geloven

Horecava nieuws!

De start van het nieuwe jaar staat voor Van Geloven in het teken van de Horecava. De Horecava is dé plek waar professionele foodlovers elkaar inspireren, ontmoeten en kennismaken met nieuwe producten. Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze twee stands (hal 10 10.520 en hal 11 11.414), waar we u onze nieuwe producten maar ook variaties op huidige producten laten proeven. Hieronder alvast een tipje van de sluier…

Van Lieshout Pittige Berehap

Uit de keuken van Van Lieshout Snacks presenteren we de Pittige Berehap. De basis is de klassieke Van Lieshout Berehap, maar dan krokant en beregoed! Deze variant is namelijk voorzien van een pittig krokant laagje. Ideaal voor liefhebbers van pittig! De Pittige Berehap is verpakt per 14 stuks en weegt 150 gram. 

Mora Inspiratie – Hal 11

Wilt u uw gasten blijven verrassen? Op de Horecava geven we u graag een aantal inspiratietips. Misschien zit uw nieuwe margemaker er wel bij! U kunt bij onze stand kennismaken met de Si to Go: een zacht wit puntje met fijn gesneden ijsbergsla en ui en een Mora Sito Gold. Ook introduceren we de Kipkorn Shaslick met paprika, ui en spek op een prikker én Kipnuggets Surf & Turf: een spiesje met kipnuggets en scampi’s. Een ketjap-sesamdip maakt het af. Kijk hier voor nog meer inspiratietips

De Bourgondiër – Hal 10

Na het succes van vorig jaar willen we u ook dit jaar weer uitnodigen om onze sfeervolle Bourgondiër-stand in hal 10 te bezoeken. Hier kunt u kennismaken met De Bourgondiër rundvleeskroket en de authentieke rundvleesbitterbal. Tevens laten we u kennis maken met onze nieuwe ovenkroket voor Foodservice. Daarnaast vertellen we u graag alles over onze aantrekkelijke beursacties, die u niet wilt missen.

Van Geloven

Alweer bijna een jaar geleden werd bekend dat Van Geloven branchegenoot Swinkels en een deel van de snackmerken van Royaan overnam. In de loop van dit jaar werd de overname steeds beter zichtbaar. Tijd om iij deze merken onder de aandacht te brengen.

Van Geloven

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam ‘Mora Groentenloempia’s’ uit de winkels te halen. Door een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Groentenloempia’s in de markt terecht gekomen die, in plaats van een groentenloempia, een ham-kip loempia bevat.

Van Geloven

Dierenwelzijn is een belangrijk element binnen het duurzaamheidsbeleid van Van Geloven/Mora en we werken daarvoor onder andere samen met Dierenwelzijn Organisaties en wetenschappelijke instanties. We streven er naar dat wij vlees inkopen van dieren die een leven hebben gehad onder goede en gecontroleerde omstandigheden.

Producten

Speciaal voor liefhebbers van kalfsvlees introduceert Kroketterij De Bourgondiër een kalfsvleeskroket en kalfsbitterbal. Met een heerlijke smeuïge ragout met rosé draadjeskalfsvlees, champignons, peterselie, witte wijn en room voor een volle smaak.

Van Geloven

Graag willen wij u informeren dat Van Geloven Swinkels Snackery & Backery heeft overgenomen.