85 artikelen gevonden

Klassiekers frikandel, kroket en kaassouffle blijven snackfavoriet

Er zijn enorm veel lekkere snacks op de markt, en er komen er steeds meer bij. Toch is de frikandel al jaren de meest gegeten snack van Nederland. Maar geldt dat ook voor snackondernemers? We stelden de proef op de som en zijn op zoek gegaan naar de lekkerste snack van Nederland onder ondernemers. Ondernemers kennen de lekkere snacks en hardlopers als geen ander en kunnen zodoende gezien worden als echte connaisseurs.

5 tips om kansen te benutten in de horeca

Je gasten kijken er ongetwijfeld naar uit om deze zomer lekker te genieten van een drankje met een hapje. Ben jij er helemaal klaar voor? Hier 5 tips om de nodige voorbereidingen te treffen en al je kansen nu te benutten.

Verrassen met vergeten snacks

Wat staat er bij jou bovenaan de snackkaart? Waarschijnlijk is het niet de Mora Satérol. En ook niet de Ragoezi van Mora. Toch verdienen die lekkere, maar‚ vergeten snacks‘ ook wel een plekje in de spotlights. Ideaal om je mee te onderscheiden! Vervang die frikandeldeal dus eens voor een Lucifer-maandmenu en verras je gasten!

Altijd succes met deze snacks

Zoveel gasten, zoveel smaken. Welke snacks de hardlopers in jouw zaak worden, hangt dus maar net af van wie er komen. En in wat voor snack-stemming ze zijn. Met deze populaire toppers heb je voor elke gast iets passends in het aanbod. Snack in de roos!

5 tips voor spannende snackgerechten op de lunchkaart

Een wit broodje met een lekkere kroket is altijd een succes op de lunchkaart. Maar wil je je gasten verrassen, dan is een beetje creativiteit op snackgebied meer dan welkom. Daarom: vijf tips om de lekkerste (en margerijke) lunchgerechten en bijzondere bites op de menukaart én op tafel te zetten

Upselling met mini snacks voor de horeca: zo doe je dat

Mini snacks zijn de ultieme impuls-bestelling en daarmee ook dé kans voor upselling in je zaak. Hoe zorg je ervoor dat gasten een lekkere uitgebreide borrelplank bestellen bij hun bier? En hoe maak je ze online lekker voor een extra portie Borrelmaatjes? Met deze 7 tips speel je slim in op snack-trek.