67 artikelen gevonden

Ken je kroket: ontdek de soorten

Zoveel mensen, zoveel smaken. Daarom is de kroket - één van de populairste snacks van Nederland - verkrijgbaar in talloze varianten, van verschillende merken. Maar waarin onderscheiden al die soorten zich nou van de anderen? We zetten de krokante details op een rij.

De kroket (her)ontdekt: 5 variatietips

Op een snee witbrood, bij een 12 uurtje, als snack bij een portie friet: een klassieke kroket op de kaart is altijd een succes. Toch kan een kroket ook een omzetbooster worden als je ‘m eens op een andere manier serveert. Daarom: vijf tips om je gasten te verrassen met kroket-creativiteit.

8 weetjes die je nog niet wist over kroketten

De kroket is niet weg te denken uit de Nederlandse snackcultuur. Maar wist je dat het eerste kroketrecept al meer dan driehonderd jaar oud is? En dat we een Nationale Krokettendag hebben, die valt op een speciale datum? Verrijk je krokettenkennis met deze 8 weetjes.

Beerpairing met borrelsnacks: dit moet je weten

Dat bier en borrelhappen prima samen gaan, weet iedereen. Maar wist je dat de smaak van een bepaalde snack nog beter uitkomt als je er het juiste type bier bij serveert (of andersom natuurlijk)? Tijd voor een spoedcursus beerpairing met borrelsnacks.

Haute friture: de lekkerste lentesnacks

Haute friture is een enorme trend. Zowel topchefs als fastfoodketens gaan helemaal los op snacks met spectaculaire toppings en loaded fries in de gekste varianten. En gasten smullen ervan. Wil jij je gasten deze lente ook verleiden met bijzonder comfort food? Deze zes tips gaan je helpen!

De borrelkaart: tips voor een topterras

Zodra het zonnetje doorkomt (en de horeca weer open mag), zal het terras de eerste plek zijn waar mensen weer massaal naar toe trekken. Hoe zorg je ervoor dat gasten dan niet alleen bij jou belanden, maar er ook de hele middag (en avond) blijven hangen? Met een goede borrelkaart natuurlijk!