78 artikelen gevonden

Zo verras je met verpakkingen

In jouw zaak ligt de focus natuurlijk op de foodproducten die je verkoopt en op de manier waarop je die serveert. Toch speelt ook de verpakking van snacks, burgers of andere gerechten een belangrijke rol in de beleving die je je gasten biedt. Linda van den Heuvel van Paardekooper Verpakkingen, geeft 4 tips om je verpakkingen naar een ‘next level’ te tillen. En daarmee te verrassen.

Sauzen en snacks: zo maak je ultieme combinaties

Bijzondere sauzen in je assortiment zijn een simpele manier om je te onderscheiden. Je geeft een bitterbal een totaal nieuwe smaak als je er, naast mosterd, ook truffelmayonaise bij serveert. En het fijne is: één extra saus geeft je massa’s mogelijkheden. In samenwerking met Remia bieden we 5 smakelijke saus-snack combinaties.

Hoe POS materiaal voor meer omzet zorgt

Een poster, een stoepbord, displays, menukaarthouders, serveerplanken: POS materiaal (Point of Sale) in je zaak is waardevoller dan je denkt. Door het op de juiste manier in te zetten, creëer je een eyecatcher voor de gast en vaak een boost voor je omzet.

Marieke Sterrenburg: “Bij Van Geloven heerst een familiegevoel”

Marieke Sterrenburg reageerde op een tijdelijke vacature bij Van Geloven. De drie maanden werden vier jaar sales support. Ze is nog lang niet uitgekeken en uitgeleerd bij het bedrijf. “Het loopt nooit zoals gepland, maar dat maakt mijn werk juist zo leuk.”

Restaria de Smickel: “Blij met Borrelmaatjes”

Een nieuwe snack onder de aandacht van je gasten brengen is lastiger als die gasten online bestellen en minder naar je zaak komen. Toch heeft Thijs van Leeuwe van Restaria de Smickel in deze lockdownperiode een flinke groep mensen laten kennismaken met Borrelmaatjes. “Een blijvertje.”

Upselling met mini snacks: zo doe je dat

Mini snacks zijn de perfecte upsellers in je zaak. Een portie kleine hapjes die je samen kunt delen? Die voegen de meeste mensen graag toe aan hun bestelling. Het enige wat jij hoeft te doen, is ervoor zorgen dat ze op het idee komen om mini snacks te bestellen. Hoe maak je mensen, online en in je zaak, lekker voor een mooie mini snack selectie? Met deze 6 tips speel je slim in op snack-trek.