43 artikelen gevonden

Ondernemersgeest throwback – creatief ondernemerschap in tijden van lockdown

Corona heeft de samenleving in zijn greep en het oncontroleerbare virus grijpt om zich heen met alle consequenties van dien. Eén van deze consequenties is een nieuwe lockdown met verregaande gevolgen voor horecaondernemers. Maar ondanks de negatieve effecten van de lockdown, zorgt het ook voor heel veel creativiteit! In dit artikel blikken we terug op een aantal goede voorbeelden uit de eerste lockdown en we laten enkele nieuwe initiatieven zien.

Eerste hulp bij piekmomenten bij de bereiding van online bestellingen

Ben je recent gestart met je bezorgservice en merk je dat je moeite hebt om de piekmomenten te managen? Of heb je handen te kort om alle orders te ontvangen en tijdig uit te leveren? Dan hebben wij voor jou een aantal handige tips op een rijtje gezet om de piekmomenten beter op te kunnen vangen.

Praktische en creatieve tips voor afhalen en bezorging

Helaas is de tweede lockdown een feit en is het weer tijd om creatief ondernemerschap te tonen. Om toch omzet te maken, kun je starten met afhalen en/of bezorgen. Misschien was je er tijdens de eerste lockdown al mee gestart. Maar wat is nu precies belangrijk wanneer je gaat starten met bezorging?

Bezorging van snacks met behoud van kwaliteit

Sinds er weer een nieuwe lockdown is aangekondigd door de regering is de horeca helaas weer genoodzaakt om te focussen op alternatieve manieren om toch de zaak draaiend te houden. Net als in de eerste maanden van corona zorgt de sluiting van de horeca voor meer focus op bezorging van snacks en maaltijden thuis. In dit artikel kan je lezen hoe je snacks met de beste smaakbeleving en behoud van kwaliteit bij jouw klanten kan bezorgen.

6 communicatietips in tijden van corona

Tegenwoordig kan je als horeca of cafetaria ondernemer niet meer zonder social media, zeker in deze extra weken van gedwongen sluiting is het van belang om goed met je vaste gasten te blijven communiceren. Social media is dé tool om jouw gasten te bereiken en op de hoogte te houden.

5 tips om te starten met online bestellen & bezorging

Ben je aan het overwegen om ook voor jouw cafetaria, broodjeszaak of horecazaak online bestellen mogelijk te maken? Of wil je ook met thuisbezorging starten gezien de huidige omstandigheden, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen?