36 artikelen gevonden

Afhalen en bezorgen laten een groei zien door Corona

Sinds het coronavirus is er een forse stijging in het bezorgen en afhalen van maaltijden. In de eerste twee weken van de lock down werd er zelfs een stijging van 25% in afhalen gerapporteerd en bezorgen groeide met 75% (Out-of-Home Shopper Monitor en Datlinq).

6 Tips om meer omzet uit je menukaart te halen

De menukaart is een belangrijk middel om een goede eerste indruk bij jouw gasten te maken en kan van grote invloed zijn op de uiteindelijke keuze die uw gast maakt. Een goede menukaart kan dan ook het verschil maken het rendement van jouw zaak. We hebben handige 6 tips op een rijtje gezet om meer uit je menukaart te halen.

#ONDERNEMERSGEEST

Deze tijd vraagt om creatieve en ondernemende geesten. In onze wekelijkse blog #ONDERNEMERSGEEST zetten we ondernemers in het zonnetje die in een moeilijke situatie iets moois weten te maken. Moge het andere ondernemers inspireren om te gaan Ondernemen met een hoofdletter O. “When life gives you lemons, make lemonade!”

Woordje van onze medewerkers...

Ode aan onze #Snackhelden! In deze rubriek komen maandelijks onze medewerkers aan bod die meer vertellen over hun baan bij Van Geloven. Vind je het leuk om een specifieke functie hier terug te zien? Laat het ons dan weten via nieuwsbrief@vangeloven.com o.v.v. Snackheld.

Verras je gast met een 'Beer & Bites pairing'

Foodpairing is hip & trendy, niet alleen met wijn, maar ook bier is hot! Om de perfecte combinaties aan jouw gasten voor te stellen, hebben we een handig overzicht gemaakt van welke bitterballen het beste combineren met welk type bier. Zo creëer je in een handomdraai, de perfecte smaakcombinaties én een unieke beleving voor je gasten. Download onze paring suggesties en verras je gasten!

De gouden tips voor snacks met een optimale smaak en constante topkwaliteit

Voor vele cafetariahouders is het gesneden koek, maar voor jouw (met name nieuwe) medewerkers wellicht nog niet; Hoe zorg je er nou voor dat snacks een optimale smaak en constante topkwaliteit hebben? Hier kan je simpele tips vinden die je eenvoudig kan delen met jouw medewerkers t.a.v. het bewaren van snacks, vitrine inrichting en het bereiden van snacks.