53 artikelen gevonden

2021 in trends én tips

Ook in 2021 blijven mensen eten bestellen en neemt de vraag naar plantaardige opties in restaurants toe. Welke trends gaan (en blijven) we verder zien? En hoe kun je daar nú slim op inspelen?

5 tips om topreviews te krijgen

Goede recensies zorgen voor nieuwe gasten. De meeste mensen checken immers de reviews van een restaurant voor ze er bestellen. En een hoge beoordelingsscore zorgt voor een hoge ranking op bezorgplatformen. De vraag is dus: hoe zorg je ervoor dat blije gasten vijfsterrenreviews schrijven op die platformen?

Waar moet je rekening mee houden bij het samenstellen van een afhaalmenu?

Online bestellen en afhalen zit dit jaar flink in de lift. Een afhaalmenu samenstellen is dus een bijzonder slimme zet. Maar simpelweg je volledige vaste menu aanbieden is niet altijd de beste optie. Dat komt vaak duurder uit en niet elk gerecht is geschikt om mee te nemen. We leggen je uit waar je op moet letten bij het aanbieden van afhalen en thuisbezorging als eetcafé, cafetaria of restaurant en hoe je het ideale menu samenstelt.

Hoe kom je hoog in de zoekresultaten bij een bezorgplatform?

Besluit je je bezorging- of afhaalservice via een groter platform (zoals Thuisbezorgd of Deliveroo) aan te bieden, dan bereik je ook vaak een groter publiek. Maar hoe krijg je jouw zaak onder de aandacht van die potentiële gasten? Door hoog in de zoekresultaten van die platformen te verschijnen! Hier zijn een aantal tips om jou daarbij te helpen.

Waar moet je op letten bij het kiezen van jouw verpakking?

Ook in 2021 blijft bezorging en afhaal voor veel horecazaken een belangrijke bron van inkomsten. En met een perfecte verpakking als visitekaartje kun je daar wellicht nog nét iets meer uithalen. Waar moet je op letten bij het kiezen van dat “visitekaartje” van je bezorgservice?

8 tips om ook online gastvrij te zijn!

Ook als jouw gasten online bij je bestellen, kun je gastvrijheid voorop zetten. Als je maar goed in de gaten hebt wie je website bezoekt en waarom. Daarom hebben we hier 8 tips voor jou om ook online gastvrij te zijn!