Bezorg je snacks met succes

We weten het écht zeker: online ordering en bezorging is geen trend. Steeds meer snackbars, cafetaria’s, restaurants en horecazaken zetten in op bezorging als een wezenlijk onderdeel van hun business. Maar hoe doe je aan bezorgen zonder zorgen? We hebben de beste tips, recepten en adviezen van andere ondernemers voor je op een rij gezet. Lees hier alles wat je erover moet weten om je snacks succesvol te bezorgen.

Bezorgvriendelijke snacks

Alle artikelen over bezorging

Royaal genieten
Zelfs na bezorging!

De beste verpakkingen

Dit wil je weten!

Afbeelding
de budde

Bezorging trok de Budde uit de crisis

Edzard Poppema had restaurant De Budde in Nijverdal net verbouwd, toen hij vanwege corona de deuren moest sluiten. In recordtempo zette hij daarom een afhaal- en bezorgservice op. Een schot in de roos, zo bleek.

Lees verder

Online bestellen en afhalen zit dit jaar flink in de lift. Een afhaalmenu samenstellen is dus een bijzonder slimme zet. Maar simpelweg je volledige vaste menu aanbieden is niet altijd de beste optie. Dat komt vaak duurder uit en niet elk gerecht is geschikt om mee te nemen. We leggen je uit waar je op moet letten bij het aanbieden van afhalen en thuisbezorging als eetcafé, cafetaria of restaurant en hoe je het ideale menu samenstelt.
Besluit je je bezorging- of afhaalservice via een groter platform (zoals Thuisbezorgd of Deliveroo) aan te bieden, dan bereik je ook vaak een groter publiek. Maar hoe krijg je jouw zaak onder de aandacht van die potentiële gasten? Door hoog in de zoekresultaten van die platformen te verschijnen! Hier zijn een aantal tips om jou daarbij te helpen.
Ben je door de coronamaatregelen beperkt tot alleen bezorgen en afhalen? Uiteraard wil je een zo groot mogelijk rendement hiermee behalen. Deze tips hebben wij gekregen van NTF, automatiseringspartner voor de Horeca, speciaal voor jou als ondernemer!

Deze snack-recepten laat je zonder zorgen thuis bezorgen

Deze snacks zijn uiterst geschikt om thuis te bezorgen