Snacks bezorgen met succes? Met deze tips voor horeca en cafetaria!

Steeds meer snackbars, cafetaria’s, restaurants en andere horecazaken zetten in op bezorging. Maaltijden afhalen en thuisbezorging zijn al lang geen trends meer. Voor veel ondernemers zijn ze een essentieel onderdeel geworden van hun business. Maar hoe doe je aan bezorgen zonder zorgen? Welke oplossingen zijn er? Hoe moet je beginnen? Of ben je al begonnen en zoek je naar extra tips om je omzet te verhogen?

We hebben de beste tips, recepten en favoriete snacks van andere ondernemers voor je op een rij gezet. Lees hier alles wat je moet weten om je snacks succesvol te bezorgen.

Succesvol starten met snacks bezorgen, doe je dankzij deze artikels

Wil je snacks bezorgen of starten met take-away in jouw cafetaria of horecazaak? Lees dan zeker deze artikelen met concrete tips en advies om het verschil te maken.

Deze ondernemers gingen je voor

 

Afbeelding
Restaurant de Budde - Snacks bezorgen tips

Bezorging trok de Budde uit de crisis

Edzard Poppema had restaurant De Budde in Nijverdal net verbouwd, toen hij vanwege corona de deuren moest sluiten. In recordtempo zette hij daarom een afhaal- en bezorgservice op. Een schot in de roos, zo bleek.

Lees verder  →

Aan de slag met take-away en snacks bezorgen

Er komt heel wat kijken bij het bezorgen van snacks of maaltijden. Van verpakkingen tot extra marketing, van een speciaal samengesteld menu tot een aparte keuken voor je afhaalgerechten.

Afbeelding
Snacks bezorgen zonder zorgen I Tips voor cafetaria & horeca

Lees nog meer tips, tricks & inspiratie

Krijg je maar niet genoeg van al deze inzichten? Dan hebben we nog enkele interessante artikels voor jou die je kunnen helpen om nóg meer rendement te halen uit je snackbar, cafetaria of horecazaak:

Lees alle artikels →