crob

Van Dobben - Ouderwets lekker. Sinds 1945.

Wie ooit een Van Dobben heeft geproefd weet het. Zo was en is dé croquet bedoeld. Want een Van Dobben Rundvlees croquet herken je meteen. Aan z’n vorm, die kort en dik van stuk is. Aan de rijke smaak van z’n zacht vloeiende ragout met de lekkerste ingrediënten, die verpakt zit onder z’n krokante korst. De authentieke Van Dobben smaakt ouderwets lekker en is dé favoriet van Nederland.

Van Dobben al 75 jaar gewoon hét Icoon

28 juni 1945 is een historische dag: die dag opende slagersjongen Aat van Dobben namelijk de Eetsalon Van Dobben aan de Korte Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Van Dobben maakt al sinds die tijd dezelfde iconische producten van slagerskwaliteit waarmee het merk met trots is uitgegroeid tot een waar begrip in heel Nederlands!

Oprichting Eetsalon Van Dobben

In 1945 werkt Eugenie Laaper in een broodjeszaak in Amsterdam, waar het vlees wordt geleverd door Aat van Dobben. Aat krijgt kort daarna de kans om een pandje te huren aan de Korte Regulierdwarsstraat om zijn ambitie te verwezenlijken en zijn eigen eetsalon te openen. Dat sprak Eugenie wel aan en de twee gaan al snel met elkaar in zee, zowel zakelijk als privé. Ze trouwen en op 28 juni 1945 gaat de Eetsalon Van Dobben officieel open.

Heel Nederland kan genieten van Van Dobben.

Inmiddels is Van Dobben in heel Nederland verkrijgbaar met een uitgebreid assortiment. Neem nou de Rundvleescroquet: stoer van vorm en alom geliefd vanwege de rijke, zacht vloeiende ragout gemaakt van echte roomboter met blokjes puur, mals rundvlees en de dunne, krokante korst. Naast de Rundvleescroquet zijn er meerdere varianten Van Dobben croquetten. Probeer ook eens de Kalfsvleescroquet, Satécroquet, Kaascroquet of Groentecroquet. Stuk voor stuk unieke croquetten met een geheel eigen smaak. Maar uiteraard met de kwaliteit van Van Dobben.

Tijdens de borrel mag Van Dobben ook niet ontbreken. Zo hebben we het Rondje Van Dobben met de iconische Rundvlees bitterballen. Maar ook de Kalfsvlees- en Vegetarische bitterballen zijn een mooie toevoeging op de borrelkaart.  We hebben diverse serveerschalen en promotiematerialen om dit compleet te maken.

Bekijk het assortiment

 

100% Van Dobben, 0% Vlees


De iconische Van Dobben bitterbal en croquet zijn nu ook in vegetarische variant verkrijgbaar. De vertrouwde Van Dobben kwaliteit is hierbij als uitgangspunt genomen. Perfect voor de verantwoorde borrel of lunch!