Goed genieten voor iedereen

Met of zonder vlees!
Direct naar ons vegetarisch assortiment

Ons vegetarisch aanbod

De vraag naar vega(n) snacks is de afgelopen jaren flink gestegen en zal blijven toenemen. Steeds meer gasten in jouw zaak kiezen ervoor om bewust (vaker) geen vlees te eten en omarmen dit nieuwe eetpatroon. Een transitie waar Van Geloven in gelooft.

Wist je dat juist buitenshuis veel vegetarische snacks worden gegeten? Uit onderzoek blijkt dat men bij snacken op zoek is naar een ultiem genietmoment, dit kan zowel met als zonder vlees. Variatie, lekker en een bewust gezondere levensstijl een belangrijke rol. Om in te spelen op deze toenemende vraag bieden wij een kwalitatief en verantwoord aanbod aan vleesvrije snacks. Onderscheid je met deze lekkere snacks, en speel in op diverse eetmomenten, waar écht iedereen van kan genieten.

Met deze lekkere vegetarische recepten kun je jouw gasten verrassen!

Afbeelding
bakhuus

"Wij merken dat de vegetarische snacks van Mora ons een bijzondere positie geven."

"Ze vallen zelfs bij vleesliefhebbers in de smaak. Het is meer dan een trend. Met name jongeren zoeken alternatieven, met oog op het klimaat. Dat is precies mijn doelgroep. De vegetarische snacks van Mora bieden mij onderscheidend vermogen, daarvan ben ik overtuigd."

Marcel van de Pol - Frietwinkel 'T Bakhuus

Wil je meer weten? Of proeven?

Wij helpen jouw zaak graag verder met een kwalitatief en onderscheidend vegetarisch aanbod of geven inspiratie als het gaat om lekkere recepten. Kijk op deze pagina voor de contactgegevens van jouw vertegenwoordiger.

Tips en tricks om jouw vegetarisch aanbod te boosten

Beperkt jouw vegetarische snack- of borrelkaart zich nog tot kaassoufflés en groentekroketten? Dan loop je omzet mis! Meer dan de helft van de Nederlanders kiest namelijk (regelmatig) voor vega. Vijf redenen om als ondernemer ook voor vega te gaan.
Van 8 tot en met 14 maart is het Nationale Week Zonder Vlees. Een mooi moment om je vegetarische snackassortiment én andere gerechten zonder vlees eens onder de aandacht van je gasten te brengen. Met deze tips geef je je vegetarische producten een enorme (bestel)boost.
Wil je meer omzet halen uit je vega assortiment? Dat doe je door te laten zien welke vega snacks en gerechten je in huis hebt en waarom gasten die écht eens moeten proberen. Zet vega op de menukaart met deze vijf tips.