Alles wat je moet weten over vegetarische snacks voor horeca & cafetaria.

Steeds meer mensen eten minder vlees. Eén op drie Nederlanders geeft aan regelmatig geen vlees te eten. Maar dat wil niet zeggen dat al die mensen ook minder snacken. Of je nu vleeseter, flexitariër of vegetariër bent, bij Van Geloven zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een smakelijke snack.

Op deze pagina verzamelen we alle informatie en inspiratie over vegetarische snacks. Zo kan jij als cafetaria- of horecaondernemer het verschil te maken met alternatieven zonder vlees.

Er zit toekomst in vega, en die toekomst begint vandaag!

De populairste vegetarische snacks van Nederland

Als marktleider in Nederland weten wij als geen ander wat er nodig is om een heerlijke snack te ontwikkelen. Mét - en nu ook zonder - vlees. We focussen daarbij op vleesvrije alternatieven van bestaande vleessnacks, zoals de Van Dobben Vegetarische Croquetten en Bitterballen. Maar ook heerlijke nieuwe snacks zoals de Nacho Cheese bites van Mora.

Ben jij benieuwd naar de populairste vegetarische snacks voor cafetaria?

Bekijk ons vega assortiment →

Afbeelding
Kipkorn - ontdek de populairste snacks voor jouw cafetaria

Starten met vega? Dat doe je zo!

Wil jij ook in jouw zaak een volwaardig vegetarisch menu aanbieden? Dan komt daar best wel wat bij kijken. Om je alvast op weg te helpen, verzamelden wel voor zowel horecazaken als voor cafetaria’s 5 concrete stappen die je op je eigen tempo kan zetten.

Afbeelding
menu

Stel een slim, vegetarisch menu samen

Je menukaart is één van de belangrijkste troeven van jouw zaak. Als je het slim aanpakt kan je jouw gasten er mee overtuigen om eens iets nieuws uit te proberen. Je kan hun keuze lichtjes in een richting sturen. De richting die voor jouw zaak het meest interessant is.

Wil je alle tips & tricks weten om tot een succesvolle vegetarische menukaart te komen?

Lees het artikel 

Deze ondernemers gingen je voor… mét succes!

Elke zaak is anders. En we hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat het runnen van een cafetaria of horecazaak een vak apart is! Daarom delen we graag de succesverhalen van andere ondernemers. Zo kan je leren uit hun proces en inspiratie opdoen om je eigen succesverhaal te schrijven.

Vegetarische gerechten om mee te scoren!

Zoek je nog naar dat ene gerecht om je menukaart helemaal af te maken? Of kan je een nieuwe portie inspiratie gebruiken om je gasten te verrassen? Op de website vind je ruim 25 vegetarische recepten met onze snacks. Van bowls tot bourgondische borrelplanken en unieke recepten met vertrouwde snacks. Lekker, origineel én gemakkelijk te bereiden.

Afbeelding
Mora & De Vegetarische Slager

Een unieke samenwerking met De Vegetarische Slager 

Het is onze ambitie om de lekkerste vega snacks op de markt te brengen. Snacks waar jouw gasten spontaan van beginnen watertanden. Eén van de manieren om dat te realiseren, is een unieke samenwerking tussen Mora en de Vegetarische Slager. Samen ontwikkelden we heerlijke snacks die niet van vleessnacks te onderscheiden zijn. Meer weten?

Lees het artikel →