Jan Aaltzen: “Met vega valt een wereld te winnen”

Ons assortiment zonder vlees

Nacho Cheese Bites
Verrassend lekker!

Vegetarische recepten

Ons vegetarisch aanbod

De vraag naar vega(n) snacks is de afgelopen jaren flink gestegen en zal blijven toenemen. Steeds meer gasten in jouw zaak kiezen ervoor om bewust (vaker) geen vlees te eten en omarmen dit nieuwe eetpatroon. Een transitie waar Van Geloven in gelooft.

Wist je dat juist buitenshuis veel vegetarische snacks worden gegeten? Uit onderzoek blijkt dat men bij snacken op zoek is naar een ultiem genietmoment, dit kan zowel met als zonder vlees. Variatie, lekker en een bewust gezondere levensstijl een belangrijke rol. Om in te spelen op deze toenemende vraag bieden wij een kwalitatief en verantwoord aanbod aan vleesvrije snacks. Onderscheid je met deze lekkere snacks, en speel in op diverse eetmomenten, waar écht iedereen van kan genieten.

Afbeelding
bakhuus

"Wij merken dat de vegetarische snacks van Mora ons een bijzondere positie geven."

"Ze vallen zelfs bij vleesliefhebbers in de smaak. Het is meer dan een trend. Met name jongeren zoeken alternatieven, met oog op het klimaat. Dat is precies mijn doelgroep. De vegetarische snacks van Mora bieden mij onderscheidend vermogen, daarvan ben ik overtuigd."

Marcel van de Pol - Frietwinkel 'T Bakhuus

Wil je meer weten? Of proeven?

Wij helpen jouw zaak graag verder met een kwalitatief en onderscheidend vegetarisch aanbod of geven inspiratie als het gaat om lekkere recepten. Kijk op deze pagina voor de contactgegevens van jouw vertegenwoordiger.

Mexicaanse Wrap met Nacho Cheese Bites

It's a wrap! Dit heerlijke gerecht is een feestje voor de echte wrap liefhebber! De Mexicaanse wrap met Nacho Cheese Bites, guacamole, tomatensalsa, rode paprika, rode ui en mais. Gegarneerd met ijsbersla en cheddar. Heerlijk!