Tips voor een top terrasseizoen

Heerlijk genieten op een zonnig terras. Jouw gasten genieten er ongetwijfeld van. Maar ook jij, als cafetaria- of horecaondernemer, kijkt vast uit naar de eerste zonnestralen.

Het terrasseizoen is populairder dan ooit. Een goed seizoen met extra zitplaatsen, nieuwe eetmomenten, inspiratie en heerlijke recepten kan je hele jaar maken.

Maar een terras laten renderen is niet altijd even eenvoudig. Het vraagt om goede voorbereiding, slimme planning en heel wat rekenwerk. Daarom helpen we jou graag op weg met handige tips, originele ideeën, smakelijke recepten en natuurlijk met de lekkerste snacks. Zo ben jij helemaal klaar om een succesvol terrasseizoen tegemoet te gaan.

De beste lunch- en borrelsnacks voor op het terras

Hoe verleid je jouw gasten om langer te blijven zitten? Een portie bitterballen bij een biertje of een goedgevulde borrelplank doet vaak wonderen.

Een goed uitgedachte menukaart is één van de sleutels tot een succesvol terras. Maar hoe weet je wat de beste snacks en gerechten zijn voor op jouw menu? Geen nood, bij Van Geloven ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod voor cafetaria’s en horecazaken. Van klassiekers zoals bitterballen en kroketten tot vegetarische snacks en originele smaakmakers zoals Borrelmaatjes® en de Nacho Cheese Bites van Mora.

Heb je hulp nodig om te kiezen? We zetten graag de beste lunch- en borrelsnacks voor het terras op een rijtje.  

Afbeelding
De beste lunch- en borrelsnacks voor het terrasseizoen

Succesverhalen van ondernemers

Laat je inspireren door de tips en tricks van ondernemers zoals jij. Lees hier alle succesverhalen.

De toppers van het terrasseizoen

Mini snacks geven je meer mogelijkheden. De kleine hapjes zijn ideaal op een borrelplank, als extraatje of zelfs om te gebruiken in een origineel recept. Ga je graag zelf aan de slag met mini’s? Bekijk dan zeker deze twee toppers uit ons assortiment.

Afbeelding
klein

 

Borrelmaatjes®, een luxe mini mix om te delen.

Bekijk de snack →

Afbeelding
terras nacho

 

Nacho Cheese Bites van Mora, verrassend veelzijdig.

Bekijk de snack →

Afbeelding
rendabel terras

Ga aan de slag met deze ideeën voor een rendabel horeca terras

Er zijn veel kansen om van jouw terrasseizoen een echt succes te maken. We delen graag enkele ideeën voor een goede voorbereiding, een originele terraskaart en een vlotte bediening:

Naast al deze zaken is beleving alles op je terras. Vergeet dus zeker de aankleding niet. Wist je dat je ook daarvoor op Van Geloven kan rekenen? Met originele promotieartikelen, zoals serveerplanken en -schalen, menukaarthouders en meer, kleed jij je terras extra gezellig aan. Je ontdekt het allemaal in onze webshop.