Altijd lekker, steeds beter

Altijd lekker is wat je van ons gewend bent. Gewoon, omdat de smaaksensatie boven alles gaat, áltijd. In alles wat we doen staan we voor kwaliteit. We zijn niet voor niets marktleider, want we zijn gewoon de lekkerste. Maar simpelweg ‘de lekkerste’ zijn gaat niet meer. We moeten het steeds een stapje beter doen, duurzamere snacks zijn nodig. Met onze positie als snackuitvinder moeten we het verschil maken in de overgang naar andere bronnen. We willen tenslotte de duurzame snackrevolutie leiden. Dus maken we altijd lekkere snacks, ook voor de planeet.

Dit doen we door te werken aan 4 pijlers: 
- Beter voor de keten
- Beter voor de klant
- Beter voor de planeet
- Beter voor jou

Beter voor de keten

We verbeteren de stappen in ons productieproces door steeds duurzamer vlees in te kopen, minder zuivel en ei te gebruiken en toe te werken naar een assortiment dat voor de helft uit vleesvrije snacks bestaat. Op dit moment bestaat 30% van ons assortiment uit vleesvrije snacks.

 

Alle palmolie die we gebruiken is afkomstig van duurzame bronnen, waarbij rekening wordt gehouden met het behoud van bossen en de bescherming van biodiversiteit.

 

Afbeelding
Beter voor de keten
Afbeelding
Beter voor de klant

Beter voor de klant

Ook jouw gezondheid is onze prioriteit. Daarom werken we hard aan het verminderen van de hoeveelheid zout en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen in onze snacks. Daarnaast verbeteren we onze Nutri-Scores. En dat natuurlijk allemaal zonder op de smaak en kwaliteit in te leveren!

 

13,1% minder zout gebruikt in het afgelopen jaar.

Beter voor de planeet

Het produceren van onze snacks doen we steeds beter en hiermee verkleinen we onze milieu-impact. Dingen zoals hoeveel water we gebruiken, hoeveel eten we weggooien, en hoeveel CO2 we uitstoten, zijn namelijk erg belangrijk voor de toekomst. Om het milieu te beschermen moeten we proberen om minder CO2 uit te stoten, maar ook het zuiveren van water kost bijvoorbeeld veel energie. Daarom proberen we minder water te verbruiken.

 

Wist je dat ons frituurvet wordt gebruikt als biodiesel?

Afbeelding
Beter voor de planeet
Afbeelding
Beter voor jou

Beter voor jou

We zijn ontzettend trots op alle medewerkers die elke dag opnieuw hun bijdrage leveren aan dit prachtige bedrijf en willen dit graag nog jaren blijven doen. Daarom bouwen we samen verder aan een prettige werkomgeving. We hebben de ambitie minder arbeidsongevallen te registeren en vinden het belangrijk dat iedereen zich kan blijven doorontwikkelen. We investeren in de medewerkers van de toekomst. De basisregel is dat alleen daar wordt gewerkt waar het veilig is, ‘niets wat we hier doen is het waard om gewond voor te raken’.

 

Sna(c)k jij naar een nieuwe uitdaging? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze vacatures.