Onze Historie

Brabant, begin jaren zestig. Ad van Geloven groeit op in een slagersfamilie. Hier ontdekt hij de vele mogelijkheden van vlees. Met het maken en verkopen van ragout en soep in blik begint Ad van Geloven zijn loopbaan. 

De allerbeste kroket

Diezelfde ragout vormt de basis van zijn grote doorbraak: de kroket. In 1969 rollen de eerste kroketten van de lopende band. De verovering van heel Nederland kan beginnen. Ads visie daarop is simpel en doeltreffend: "Alleen als je de beste bent, dan win je. En daardoor kun je groeien".

De groei

In de jaren die volgen wordt de familie steeds verder uitgebreid. Met snackmakers die onze winnaarsmentaliteit en passie voor het vak delen. En allemaal hebben ze een eigen specialiteit. Ad van Geloven zoekt alleen samenwerking met merken en fabrikanten die absoluut de beste willen zijn in wat ze doen. Zo  bouwt hij een bedrijf op dat in alle categorieën de beste snacks maakt: de heerlijke saté van Hebro (overname 1992), de Nasi- en Bami snacks van Welten (overname 1993), de frikandellen van Van Lieshout (overname 2002), de beste draadjesvleeskroketten en bitterballen van Van Geloven en de bijzondere uitvindingen van Mora (overname 2006). In 2008 lanceerde Van Geloven het merk De Bourgondiër waaronder sindsdien de lekkerste kroketten en bitterballen vermarkt worden. Einde 2016 volgt de overname van Swinkels Snackery & Backery (bekend van de Souflesse) en Royaan met de merken Van Dobben, Kwekkeboom, Willie Dokter, Laan en KB.