Private label

Wil jij snacks aanbieden onder een eigen private label? Van Geloven helpt je hier graag bij! Wij produceren snacks voor een groot aantal industriële afnemers. Samen met jou ontwikkelen we producten die van a tot z voldoen aan jouw wensen en eisen.

Van Geloven

Van Geloven telt ruim 1000 medewerkers en 6 fabrieken. Hiermee zijn we al jarenlang een gerenommeerde speler op de markt voor snacks. Snacken zit in onze genen! Ons assortiment bevat kroketten, frikandellen, bami, loempia’s en saté, maar ook kipproducten en specialiteiten. Al onze producten worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, door kundige medewerkers met passie voor hun vak. We verkopen onze snacks onder verschillende eigen merknamen aan vrijwel alle Nederlandse en Belgische retailers. Daarnaast maken we snacks voor diverse grossiers in binnen en buitenland en leveren we aan diverse retailers en grossiers buiten de Benelux. Tevens produceren we ook voor industriële afnemers. 

Business to business

Van Geloven heeft een uitgebreide afdeling Productontwikkeling. Hier bedenken en ontwikkelen we producten die van a tot z voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. Samen met jou verdiepen we ons in de bedrijfsprocessen en gaan we vervolgens op zoek naar het beste product met de meest efficiënte verpakkingsvorm. Als klant heb je niet alleen heel veel keuze als het gaat om producten. Ook op het gebied van verpakking is alles mogelijk! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van snacks kunnen we je goed adviseren en met je meedenken. Het resultaat is een snack die volledig past bij jouw bedrijf.

Kwaliteit & traceerbaarheid

Uiteraard hechten we veel waarde aan kwaliteit. We voldoen zelf aan strenge kwaliteitseisen en stellen deze ook aan onze leveranciers. Onze inkoopafdeling koopt alleen de beste grondstoffen in tegen strenge inkoopeisen. Al onze grondstoffen zijn bovendien traceerbaar. Met behulp van Track and Trace kunnen we precies zien waar ze vandaan komen. Om onze keten goed te kunnen controleren, houden we deze zo kort mogelijk. Tot slot is ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor ons van belang. We nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van mens, milieu en maatschappij en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied in de markt.

Certificaten

Van Geloven is in het bezit van verschillende certificaten. Een overzicht vind je hier

Contact

Heb je interesse in een samenwerking met Van Geloven? Neem dan contact op met onze afdeling Sales Support (013-4640680 of salessupportooh@vangeloven.com).