53 recepten gevonden

Maak voor Halloween een enge Spinnendel!

Halloween staat voor de deur! Een feestdag die ieder jaar groeit in populariteit en in het teken staat van uitgeholde pompoenen en griezelige figuren. Presenteer je kindermenu eens op een andere manier en tover hem om tot een griezelige en heksachtig leuke Halloweensnack!

Halloween heksenbezem van frikandel!

Aanstaande zaterdag is het Halloween! Een feestdag die ieder jaar groeit in populariteit en in het teken staat van uitgeholde pompoenen en griezelige figuren. Presenteer de frikandel eens op een andere manier en tover hem om tot een griezelige en heksachtig leuke Halloweensnack!

Van Dobben Biet It

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Van Dobben Biet It een nieuwe margemaker in handen.

De Bourgondiër deluxe - brie met honing

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de De Bourgondiër deluxe een nieuwe margemaker in handen.

Souflesse zomerse salade

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Souflesse zomerse salade een nieuwe margemaker in handen.

Crispy Chick'n Mixed Salad

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Crispy Chick'n Mixed Salad een nieuwe margemaker in handen.

Crispy Chick'n Burger Original

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Crispy Chick'n Burger Original een nieuwe margemaker in handen.

Crispy Chick'n Kipsalon

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Crispy Chick'n Kipsalon een nieuwe margemaker in handen.

Crispy Chick'n Kipsalon met een kick

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Crispy Chick'n Kipsalon een nieuwe margemaker in handen.