49 recepten gevonden

Souflesse zomerse salade

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Souflesse zomerse salade een nieuwe margemaker in handen.

Crispy Chick'n Mixed Salad

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Crispy Chick'n Mixed Salad een nieuwe margemaker in handen.

Crispy Chick'n Burger Original

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Crispy Chick'n Burger Original een nieuwe margemaker in handen.

Crispy Chick'n Kipsalon

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Crispy Chick'n Kipsalon een nieuwe margemaker in handen.

Crispy Chick'n Kipsalon met een kick

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Crispy Chick'n Kipsalon een nieuwe margemaker in handen.

Crispy Chick'n Burger Royal

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Crispy Chick'n Royal een nieuwe margemaker in handen.

Vegetarische Frikandel Aziatisch Speciaal

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Vegetarische Frikandel Aziatisch Special een nieuwe margemaker in handen.

Vegetarische frikandel Mexicaans Speciaal

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de Vegetarische Frikandel Mexicaans Speciaal een nieuwe margemaker in handen.

Vegetarische frikandel Hollands Speciaal

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u met de vegetarische friakndel Hollands Speciaal een nieuwe margemaker in handen.