62 recepten gevonden

Mora Nacho Cheese Bites salade

Verras je gasten met Nacho Cheese Bites van Mora! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. Helemaal lekker in een frisse salade!

Mora nacho cheese Bites sharing plate

Verras je gasten met Nacho Cheese Bites van Mora! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. En met dit recept voor een groot sharing plate maak je de borrel helemaal compleet.

Kaasplankje 2.0

Verras je gasten met Nacho Cheese Bites van Mora! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. Serveer ze samen met Souflesse en maak het ultieme kaasplankje 2.0!

Mora Nacho Cheese Bietentortilla

Verras je gasten met Nacho Cheese Bites van Mora! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. In combinatie met een bietenwrap en verse guacamole zijn ze niet te weerstaan!

Mora Nacho Cheese Bites wrap

Verras je gasten met Nacho Cheese Bites van Mora! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. Super lekker in een wrap met guacamole, tomatensalsa en geraspte cheddar!

Verse brioche met Mora Nacho Cheese Bites en pulled chicken

Verras je gasten met Nacho Cheese Bites van Mora! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. Nu nog lekkerder op een vers brioche broodje met pulled chicken!

Stokbroodje met Mora Nacho Cheese Bites

Verras je gasten met Nacho Cheese Bites van Mora! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. Probeer ze nu op een heerlijk vers stokbroodje met een frisse lemon-pepper mayonaise!

Loaded Mora Nacho Cheese Bites

Verras je gasten met de Loaded Nacho cheese van Mora! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. En om het helemaal af te maken, een spicy garlic-sriracha saus!

Cheesy Kipfingers

De ideale corona-proof borrelbox, wat zou daar in moeten? Om hem helemaal in de sfeer van de feestdagen te krijgen hebben we de kipfinger op een gezellige manier gepresenteerd, in een borrelglaasje! Perfect voor de kerstborrel of Oudejaarsavond!