118 recepten gevonden

Brioche Vega kroket

Een broodje kroket is een klassieker die altijd in de smaak blijft. Geef het broodje een twist door een luxe brioche bol te gebruiken, gecombineerd met veldsla, appel en radijskiemen. Succes gegarandeerd!

Loaded Asian frikandog

Het Broodje Bikfrik combineert de legendarische frikandel met een heerlijke luchtig broodje, gevuld met rode kool, avocado en sriracha mayo. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen?

Loaded salade Souflesse

Een frisse salade, die ook nog eens een margepakker is, makkelijk te bereiden is en je gasten met een goed gevulde buik achterlaten? De Salade Souflesse is het recept voor jou!

Loaded Indo fries

Loaded fries zijn in de mode, wie kent ze niet? Door de trend hebben veel eetsalons al een eigen versie van de loaded fries. Met deze Indonesische variant heb jij een fantastische variatie die gegarandeerd scoort!

Spies van Crispy Chicken kebab

De Mora Crispy Chick'n Strips passen bij elk gerecht dat je maar kan bedenken! De beste combinatie die wij kunnen bedenken is met een heerlijk Libanees broodje, een frisse salade en knoflooksaus. Smullen geblazen!

Veggie Twijfelaar

Voor de echte twijfelaar die niet kan kiezen of eens iets anders wilt proberen. Een combinatie van Nacho Cheese bites, Van Dobben vegetarische bitterballen, Souflesse mini's en Vegetarische bitterballen op een stokje.

Zomerse Van Dobben Bitterballen pintxos met prosciutto

Een geroosterd broodje bitterbal, met prosciutto, en de zoete zomer smaak van gegrilde nectarine. De perfect smaakcombinatie voor een borrelbite op het terras!

Zomerse Kipkorn®sticks met ananas en paprika

Simpel en zo smaakvol. Een Kipkorn® stick met gegrilde ananas en groene paprika. Heerlijk als maandspecial!

Frisse mini bietenwraps met Nacho Cheese bites

Een heerlijke bietenwrap gevuld met appel, gekleurde biet en Nacho Cheese bites. Perfect zomers lunchgerecht of borrelbite voor op het terras, waarmee jij je gasten verrast!