98 recepten gevonden

Viandelwrap met sinaasappel

Een verrassende combi, dat is deze bietenwrap met de Mora Viandel® zeker! De Mora Viandel® zorgt voor een lekkere bite én met de sinaasappel en de ingelegde ui maak je de wrap helemaal af.

Wereldse snack glaasjes

Serveer deze vier verschillende wereldse glaasjes met De Bourgondiër bitterballen, Nacho Cheese Bites en Souflesse mini kaassoufflés en biedt echt iets origineels aan jouw gasten. Deze glaasjes zijn door de variëteit niet alleen te gebruiken als lekkere snack tussendoor of bij de borrel, maar ook als amuse of voorgerecht!

Kerst borrelboom

Ho ho ho, wie zei daar feestelijk borrelen? Met deze originele borrelplank gevuld met vegetarische snacks, de welbekende Borrelmaatjes en frisse groenten bezorg je jouw gasten écht een kerstgevoel. Ook is er voor iedereen wel wat lekkers om uit te kiezen met deze Kerst borrelboom, precies zoals het hoort tijdens de feestdagen.

Ragoezi® Sinterklaas Mijter

Sint is weer in het land! Ga daarom lekker creatief aan de slag voor jouw gasten met de Mora Ragoezi®. En tover hem om tot een Ragoezi® Sinterklaas Mijter! Naast al het snoep- en strooigoed lusten jouw gasten vast en zeker een lekkere Ragoezi® mijter.

Kipkorn salade Caesar style

Tegenwoordig is de Caesar salade haast niet meer weg te denken op de menukaarten. Deze heerlijke goed gevulde Caesar salade met de Mora Kipkorn® is ideaal als maaltijdsalade voor de lunch of het diner!

Baguette Souflesse Kaassoufflé met trostomaten

Een smaakvol en goed gevuld broodje, daar zegt niemand nee tegen. Dit broodje met een smeuïge Souflesse Kaassoufflé, rucola en frisse tomaatjes is hier een perfect voorbeeld van.

Luxe salade met Hollandse Garnalen Croquetjes

Wie wordt er nou niet blij van een luxe salade met Kwekkeboom Hollandse Garnalen Croquetjes en warme trostomaatjes, die ook nog eens binnen no-time klaar is om mee te nemen of op te eten?

Aziatische salade met garnaalkroketten

Een salade valt altijd goed in de smaak bij je gasten tijdens de lunch of diner. Deze Aziatische salade van veldsla met wakame, sojaboontjes, radijs, sriracha mayonaise en De Bourgondiër garnaalkroketten is net even wat anders.

De Bourgondiër bitterballen plank

De Bourgondiër bitterballen plank is een borrelplank die goed met elkaar combineert. De smaken van frisse eiersalade met truffelmayonaise gaan goed bij de bitterballen. De Italiaanse smaken komen helemaal terug in de stokbroodjes met zontomaatjes en mascarpone. Daarnaast de stevige smaak van de mini broodjes met oude kaasflakes. Smullen maar!