89 recepten gevonden

Luxe Kroketsalon

Deze Luxe Kroketsalon met De Bourgondiër kroket is een regelrechte topper. Met deze variant op de populaire kapsalon zet je in een handomdraai een uniek gerecht op tafel. Ga jij voor de variant met friet of het broodje?

Avocado Toast met Van Dobben Groente Croquet

De perfecte vega optie voor op je menukaart! Deze smakelijke Advocado Toast met de Van Dobben Groentecroquet, avocado, paprika, limoen en fetablokjes. Heerlijk!

Borrelmaatjes Sliderbox - Build your own mini burger

Met de Borrelmaatjes Sliderbox kunnen jouw gasten hun eigen mini burger maken. Geen combinatie is gek genoeg. Verras jouw gasten met de Borrelmaatjes Sliderbox, zo blijven jouw gasten nog een uurtje langer borrelen.

Bietentortilla met de Taco Bocado

Met de Bietentortilla met de Taco Bocado kun je je gasten pas écht verrassen! Deze vergeten snack bestaat uit kip en groente en samen met de bietentortilla, gegrilde ananas schijven, komkommer, ingelegde rode ui, radijskiemen, koriander en limoensap is het een waar kunstwerk om naar te kijken!

Triple bitterbal burger

Een smaakvol trio van mini burgers met bitterballen. Geserveerd met diverse groente, heerlijke sauzen en passende garnituren. Perfect voor een goede borrelkaart, zodat jouw gasten een uurtje langer blijven zitten.

Steamed Bun met Viandel & Hoisin

Verrassend dat is deze Steamed Bun Viandel met Hoisin zeker! De Hoisin geeft de bun een zoete smaak en de Viandel zorgt voor een lekkere bite. Met de lente ui en de komkommer maak je het broodje helemaal af, heerlijk!

Texas Pita Burger

Deze heerlijke burger met de Willie Dokter Texas Hamburger mag niet op jouw menukaart ontbreken! De burger is aangekleed met groene gegrilde aspergetips, harissa, hummus, gegrilde venkel en za'atar kruiden. Met feta en munt blaadjes maak je de burger helemaal af!

Mexicaanse Wrap met Nacho Cheese Bites

It's a wrap! Dit heerlijke gerecht is een feestje voor de echte wrap liefhebber! De Mexicaanse wrap met Nacho Cheese Bites, guacamole, tomatensalsa, rode paprika, rode ui en mais. Gegarneerd met ijsbersla en cheddar. Heerlijk!

Frikandog

Hotdogs zijn hot! Wist je dat je een hotdog ook heel goed kan maken met een frikandel? Met een topping van krulsla, augurk, ketchup, bosui en gefrituurde uitjes maak je de hotdog helemaal af!