92 recepten gevonden

Crispy Souflesse kaas mini bites

Bier, borrel, bites! Maak jouw borrelplank compleet met deze heerlijk crispy Souflesse kaas mini bites. Het zoete van de vijg en het zoute van de Souflesse kaas mini combineren heerlijk bij een borrelmoment op het terras.

Souflesse cheesy burger

De hamburger maar dan net even anders en zonder vlees! Deze Souflesse cheesy burger is een topper voor op jouw menukaart. Lekker fris en zomers door de stukjes peer en met een lekker bite van walnoot. Proberen maar!

Souflesse mini assorti toastjes

Op het terras mogen lekkere borrelhapjes natuurlijk niet ontbreken. Steel de show met deze frisse Souflesse mini assorti toastjes. Als deze kleurrijke hapjes voorbij komen kan geen enkele gast die weerstaan.

Brioche Vega kroket

Een broodje kroket is een klassieker die altijd in de smaak blijft. Geef het broodje een twist door een luxe brioche bol te gebruiken, gecombineerd met veldsla, appel en radijskiemen. Succes gegarandeerd!

Loaded Asian frikandog

De Loaded Asian frikandog combineert de legendarische frikandel met een heerlijk luchtig broodje, gevuld met rode kool, avocado en sriracha mayo. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen?

Loaded salade Souflesse

Een frisse salade, die ook nog eens een margepakker is, makkelijk te bereiden is en je gasten met een goed gevulde buik achterlaten? De Salade Souflesse is het recept voor jou!

Loaded Indo fries

Loaded fries zijn in de mode, wie kent ze niet? Door de trend hebben veel eetsalons al een eigen versie van de loaded fries. Met deze Indonesische variant heb jij een fantastische variatie die gegarandeerd scoort!

Spies van Crispy Chicken kebab

De Mora Crispy Chick'n Strips passen bij elk gerecht dat je maar kan bedenken! De beste combinatie die wij kunnen bedenken is met een heerlijk Libanees broodje, een frisse salade en knoflooksaus. Smullen geblazen!

Zomerse Van Dobben Bitterballen pintxos met prosciutto

Een geroosterd broodje bitterbal, met prosciutto, en de zoete zomer smaak van gegrilde nectarine. De perfect smaakcombinatie voor een borrelbite op het terras!