kaas

Souflesse – Meer kaas, meer smaak

Dat is Souflesse! Een premium soufflé rijkelijk gevuld met smaakvolle kaas. Onderscheidend door zijn unieke, golvende en ranke vorm. Vanwege de dunne korst proef je meer kaas. Heerlijk romig en smeuïg. Al jaren dé nr. 1 premium kaassoufflé, exclusief voor foodservice.

Dé nr. 1 premium kaassoufflé

In 2009 wilde Swinkels Snackery & Backery, specialist en producent in kaassoufflés, graag iets toevoegen aan de markt: Een unieke kaassoufflé, de Souflesse, exclusief voor foodservice. De Souflesse bevat meer kaas ten opzichte van een normale kaassoufflé, minder deeg en heeft een smeuïge smaak. Qua vorm is bewust gekozen voor een onderscheidende en smalle soufflé zodat de kaas evenredig over de gehele snack is verdeeld. Hierdoor is deze bijzonder smakelijke kaassoufflé gemakkelijker te eten en zijn de bakeigenschappen uitstekend. Zo proef je bij iedere hap die heerlijke kaassmaak. En het is dan niet zo raar dat deze tegenwoordig niet meer bij cafetaria’s weg te denken is.

Je proeft de smaak van echte kaas

De Souflesse bevat meer kaas ten opzichte van een normale kaassoufflé, minder deeg en heeft een smeuïge smaak. Qua vorm is bewust gekozen voor een onderscheidende en smalle soufflé zodat de kaas evenredig over de gehele snack is verdeeld. Hierdoor is deze bijzonder smakelijke kaassoufflé gemakkelijker te eten en zijn de bakeigenschappen uitstekend.


Assortiment

Kaas is trending dus Souflesse mag niet van de menukaart ontbreken! De Souflesse is een culinaire kaassoufflé en verkrijgbaar in verschillende smaken van kaas tot ham-kaas. Tevens is Souflesse verkrijgbaar als mini kaas- en mini assortibox voor tijdens de borrel.

Bekijk het volledige assortiment

Lekker met….

Laat je inspireren door onze originele recepten. Zo creëer je in een handomdraai een vernieuwend product met als basis een vertrouwde snack.