Ad van Geloven Snacks

Ad van Geloven Snacks – Kroketten Kampioen

Al meer dan vijftig jaar is Ad van Geloven Snacks specialist op het gebied van snacks. Met de originele Brabantse draadjesvleeskroket, naar authentiek recept, richten we ons op de professionele markt. En ons assortiment omvat nog veel andere producten!

De beste kroket

Grondlegger Ad van Geloven startte zijn vleeswarenfabriek in 1960. In 1969 beleefde het bedrijf zijn grote doorbraak met de kroket. Deze snack werd steeds bekender, maar in de ogen van Ad van Geloven was er nog geen bedrijf dat een écht goede kroket kon maken. Hij ontwikkelde daarom een kroket naar authentiek Brabantse recept: een combinatie van ragout en ambachtelijk draadjesvlees, verpakt in een krokante korst. De verovering van heel Nederland kon beginnen! De visie van Ad van Geloven was van begin af aan duidelijk en ambitieus: “Alleen als je de beste bent, dan win je. En daardoor kun je groeien.” Zo gezegd, zo gedaan. In de loop der jaren is deze visie altijd hetzelfde gebleven en is Ad van Geloven Snacks flink gegroeid.

 

Assortiment

Het uitgebreide assortiment kroketten is hét visitekaartje van Ad van Geloven Snacks. Zowel de traditionele vleeskroket als de specialiteitenkroket – bijvoorbeeld de goulash- en kaaskroket – zijn echte succesnummers. Daarnaast biedt Ad van Geloven Snacks een assortiment deegproducten, krokante en goedgevulde loempia’s en diverse varianten kip- en varkenssaté. Tot slot bieden we ook mini varianten van onze heerlijke snacks aan.

Bekijk het assortiment