Kroketterij De Bourgondiër -  de lekkerste kroketten en bitterballen volgens traditioneel recept

Kroketterij De Bourgondiër – trots vanuit het zuiden

In het zuiden van het land is het leven goed. De mensen genieten er volop van smaakvol eten, heerlijk drinken en goed gezelschap. In dit zuiden vindt Kroketterij De Bourgondiër zijn oorsprong. Hier bereiden we volgens traditioneel recept kroketten en bitterballen met overheerlijk draadjesvlees, smeuïge ragout en een heerlijk krokante korst.

Genieten begint bij De Bourgondiër

Échte bourgondiërs weten wat genieten is. In het zuiden van het land weten ze dat lekker eten begint bij kwaliteitsproducten boordevol smaak, royale porties en altijd… in goed gezelschap. Kroketterij De Bourgondiër zet die traditie verder. In onze Kroketterij bereiden wij volgens traditioneel recept de lekkerste kroketten & bitterballen, exclusief voor horeca

Enkel het beste is goed genoeg voor jouw cafetaria of horecazaak. Daarom gebruiken we speciaal geselecteerd rundvlees als basis voor onze kroketten en bitterballen. Een klassieke roux vormt samen met het draadjesrundvlees en de bouillon de basis voor de typische ragout. De klassieke draadjesrundvlees kroket & bitterbal zijn ook verkrijgbaar als ovenvariant, eveneens geschikt voor professionele high-speed ovens.

Afbeelding
Kroketterij De Bourgondiër -  kroketten en bitterballen voor foodservice

Naast de vertrouwde bitterballen en kroketten van De Bourgondiër, vind je in ons assortiment de lekkerste kaas- en garnaalkroket. Even smakelijk, met dezelfde kwaliteit, passie voor het vakmanschap én met de kenmerkende krokante, gouden korst. Zoals het bij De Bourgondiër past. 

Bekijk het assortiment

Serveren in stijl 

Al onze producten worden met zorg en veel vakmanschap gemaakt. Dat serveer je het best in stijl. Daarom ontwikkelden we Kroketterij Collectie, een unieke collectie met hoogwaardige presentatie materialen om jouw zaak net dat beetje extra uitstraling te geven. De collectie bestaat o.a. uit eikenhouten serveerplanken, emaille schaaltjes, jute tassen en ondersteunt jou bij het creëren van een totaalbeleving voor jouw gasten.

Shop de Kroketterij Collectie