Bourgondier

Kroketterij De Bourgondiër – trots vanuit het zuiden

In het zuiden van het land is het leven goed. De mensen genieten er volop van smaakvol eten, heerlijk drinken en goed gezelschap. In dit zuiden vindt Kroketterij De Bourgondiër zijn oorsprong. Hier bereiden we volgens traditioneel recept kroketten en bitterballen met overheerlijk draadjesvlees, smeuïge ragout en een heerlijk krokante korst.

Bourgondiër Leffe
Kroketterij De Bourgondiër

Leffe bitterbal

Verras jouw gast met deze unieke smaak!

Rijk gevuld met speciaal geselecteerd draadjesrundvlees

Goed genieten

In het zuiden van het land is het leven goed. De mensen genieten er volop van smaakvol eten, heerlijk drinken en goed gezelschap. In dit zuiden vindt Kroketterij De Bourgondiër zijn oorsprong. In onze Kroketterij bereiden wij volgens traditioneel recept kroketten & bitterballen. Exclusief voor foodservice. Als basis voor onze kroketten en bitterballen gebruiken we speciaal geselecteerd rundvlees. Een klassieke roux vormt samen met het draadjesrundvlees en de bouillon de basis voor de ragout. De klassieke draadjesrundvlees kroket & bitterbal zijn ook verkrijgbaar als ovenvariant. Deze is tevens geschikt voor de professionele high-speed ovens.

Perfect Serve

Onze Kroketterij Collectie is een unieke collectie van hoogwaardige presentatie materialen, vervaardigd met o.a. eikenhout, emaille en gepoedercoat staal. De collectie ondersteunt jou bij het creëren van een totaalbeleving voor jouw gasten, waarbij inspiratie en verleiding centraal staan.

GROOTS gelaagd genieten met De Bourgondiër recepten