Hebro Visual

Hebro - Heerlijke Saté

De producten van Hebro zijn al meer dan vijftig jaar een begrip. Hebro staat met name bekend om zijn vertrouwd lekkere satéstokjes naar authentiek recept. Maar ook de loempia’s en hete hapjes van het merk zijn favoriet. De nadruk ligt bij Hebro altijd op kwaliteit, innovatie, gemak en een goede smaak.

Hebro Saté
Hebro

Heerlijke Saté

Knapperig krokant en lekker pittig

Gevarieerd en gemakkelijk

Hebro biedt een gevarieerd aanbod aan in het diepvriesvak van de supermarkt. De kleurige verpakkingen zorgen hierbij voor herkenbaarheid in het schap. Voor alle producten geldt dat ze snel en eenvoudig zijn te bereiden. Voor de saté producten raden wij een au bain-marie bereiding aan. De Loempia en Hete Hapjes zijn het beste te bereiden in de oven of frituur.

 

Assortiment

Hebro kenmerkt zich door een breed assortiment aan saté. Er is keuze uit kip- en varkenssaté, in verschillende varianten en met een heerlijke saus. De Hete Hapjes zijn knapperig krokant en lekker pittig, zonder dat direct de tranen in de ogen springen. Onze loempia’s zijn tot slot knapperig en goed gevuld. Lekker voor bij de maaltijd of tussendoor!