“Met Nacho Cheese bites kun je de gekste dingen doen”

Vegetarisch Snacken Borrelen Horeca Ondernemersverhalen
Abgar Malas opende dit voorjaar zijn cocktailbar The Old Fashioned in Rijssen, waar hij gasten wil verrassen met bijzondere cocktails en bites. Nacho Cheese bites passen perfect in zijn concept: ze matchen met talloze drankjes en kunnen op de gekste manieren geserveerd worden. “Ik kan er niet genoeg van inkopen.”
“Met Nacho Cheese bites kun je de gekste dingen doen”

Wat voor zaak is The Old Fashioned?

“Een cocktailbar met bijzondere cocktails, lekkere bites en goede wijnen en speciaalbieren. De drinks en bites die we serveren zijn allesbehalve standaard: we denken graag out of the box. Zo schenken we een cocktail bijvoorbeeld in een rode hak en spelen we met de presentatie van het eten dat we erbij serveren. Het draait om beleving en verrassing met goed eten en drinken. In april zijn we geopend en we hadden een denderende start: iedereen, jong en oud, was verrast door de creativiteit.”

Je hebt ook Nacho Cheese bites op de kaart staan. Hoe verras je daarmee?


“Naast de gewone portie Nacho Cheese bites van 8 stuks die gasten kunnen bestellen, hebben we ze ook verwerkt in ons trio van mini-hamburgers. Op één van die kleine hamburgertjes, die gasten in een doosje geserveerd krijgen, wordt een Nacho Cheese bite tussen het broodje en de hamburger gelegd en aangeduwd, waardoor je een soort crunchy cheeseburgertje krijgt. Echt lekker. Ook serveren we Nacho Cheese bites als bite tijdens de proeverijtjes van speciaal bier of gin.”

Afbeelding
10 crop

Combineer je de Nacho Cheese bites ook op een borrelplank met andere bites?


“Ja, ze zijn ook onderdeel van ons ‘foodie plateau’, een groot plateau waarmee gasten allerlei soorten barfood van de kaart kunnen proeven, van spareribs tot Nacho Cheese bites. Dat plateau bestelt bijna iedereen. Ook hebben we een speciale borrelplank met loaded fries, Borrelmaatjes, nacho’s en Nacho Cheese bites in een soort popcornbakje. Ook die is populair. Eigenlijk heb ik de Nacho Cheese Bites in alle hardlopers verwerkt. Gasten zijn er dol op en ze zijn zelfs regelmatig uitverkocht. Ik kan er niet genoeg van inkopen.”

Wat maakt dit tot zo’n fijne mini snack?


Nacho Cheese bites passen overal bij: ze matchen met allerlei cocktails, speciaal bieren en wijnen en je kunt er in de keuken de gekste dingen mee doen: je kunt ze dus bovenop een hamburger leggen, maar je zou ze ook als vervanger voor croutons kunnen serveren, aan een prikker boven de uiensoep. Dat de snacks vega zijn is ook fijn: ik krijg best wat gasten over de vloer die vegetarisch eten. En natuurlijk is de kwaliteit supergoed: gasten vinden ze echt lekker. Wel zo belangrijk als je een zaak hebt die draait om ‘cocktails & bites’.” 


Of ben je op zoek naar verrassende recepten? Ontdek hier onze recepten.