De populairste snacks voor jouw cafetaria

Ondernemen Fastservice
Iedereen houdt wel van een lekkere snack. Maar welke scoren het beste bij jouw gasten? In dit artikel delen we de populairste snacks voor jouw cafetaria.
Dit zijn de populairste snacks voor jouw cafetaria | Van Geloven

Als cafetaria-ondernemer is het niet altijd even makkelijk om op de hoogte blijven van alle trends en nieuwe snacks. Daarom krijg je hier een beknopt, maar handig overzicht van de best scorende snacks. Zo ben je in minder dan 3 minuten helemaal bij. Handig en efficiënt, zoals de snacks van Van Geloven.

Dit zijn de populairste snacks

In het assortiment bij Van Geloven vind je maar liefst 170 verschillende snacks. Allemaal met veel liefde en vakmanschap bereid. Toch kunnen er slechts enkelen het meest populair zijn. Al kent de snackwereld ook trends, zoals borrelplanken of loaded snacks, het zijn vaak de bekende klassiekers die bovenaan de lijst staan.

Frikandel

De koning onder de snacks. Iedereen kent de frikandel, ook jouw gasten laten zich vaak met veel plezier verleiden om van deze klassieker te smullen. Zet de frikandel maar hoog op je menu. Wist je trouwens dat je de frikandel ook kan verkrijgen in een extra lang formaat of als vegetarische optie.

Afbeelding
Kroketten en andere populairste snacks voor jouw cafetaria

 

Kroketten 

Wist je dat je bij Van Geloven bijna 50 verschillende soorten kroketten kan krijgen? Van typische draadjesvlees croquetten tot kaas- of garnaalkroketten, inclusief vegetarische opties. Voor iedere gast wat wils. Vind je het moeilijk kiezen? Ontdek de verschillende kroketsoorten.

Bijzonder: Ken je de ‘kroketburger’ al? Verras de gasten van jouw cafetaria met deze originele variant.

Kaassoufflé

Nog zo’n klassieker die niet op je kaart mag ontbreken. Een kaassoufflé is gevuld met heerlijke smeuïge kaas in een krokante korst. Ideaal voor als je gasten die liever geen vlees eten, maar ook gewoon voor iedere kaasliefhebber.

Carrero®

Deze heerlijke pittige vleessnack met vleugje Mexicaanse kruiden doet het goed in de Nederlandse cafetaria’s. De originele, licht pikante smaak van de Carrero® zorgt voor wat lekkere afwisseling. De Carrero® is bovendien ideaal om aan te bieden als broodje voor een snelle snack of lunch en ook te verkrijgen in extra lange vorm.

Afbeelding
Gehaktbal Berehap - één van de populairste snacks voor jouw cafetaria

 

Gehaktbal Berehap

De Van Lieshout Gehaktbal Berehap is nog zo’n snack die opvalt door een lekker krachtige smaak. Handig voor cafetaria’s is dat deze snack geschikt is voor het samenstellen van een berehap, maar ook los te serveren is als gehaktbal speciaal of heerlijk uit de jus! Een malse, warme snack voor allerlei gelegenheden. Dat valt duidelijk in de smaak.

Bitterballen

Dat bitterballen in dit lijstje staan, is natuurlijk geen verrassing. Niets zo Nederlands als een heerlijke portie bitterballen. Of je gasten voor draadjesvlees, rund- of kalfsvlees kiezen, een vegetarisch alternatief of een royale, bourgondische bitterbal, in ons assortiment vind je altijd de oplossing. Er zijn immers 14 verschillende soorten te verkrijgen!

Kipfingers®

De Kipfingers® van Mora zijn gemaakt van pure, malse kipfilet en zijn omhuld door een lekker krokant korstje. Ze zijn populair bij jong en oud. Onze kipfingers worden geleverd met 20 uitserveerbakjes, wat het extra makkelijk maakt om ze te serveren of mee te geven met je gasten.

Afbeelding
Kipkorn - ontdek de populairste snacks voor jouw cafetaria

 

Kipkorn® 

Een andere kip-snack die niet mag ontbreken is de Mora Kipkorn®. Deze krokante snack is gemaakt van mals kippenvlees gehuld in een krokant jasje van cornflakes. Oorverdovend krokant en dat zullen je gasten geproefd hebben.Je kan de Kipkorn® ook verkrijgen in een vegetarische variant.

Sito® Gold

De Sito® Gold is een échte klassieker. Wist je dat deze kipkalkoenstick al meer dan 50 jaar één van de grootste successen is uit het Mora assortiment? De Sito® Gold hoort zeker thuis op het menu van jouw cafetaria. Onder het goudgele korstje wisselen blokjes kip/kalkoen en ui elkaar af, op een stokje. Heerlijk als snack, bij friet of lekker tussendoor uit het vuistje.

Hamburgers

Hamburgers zijn natuurlijk niet weg te denken uit cafetaria’s. Je gasten bestellen ze als lunch, snack tussendoor, als avondeten of late night snack. Van de geur van gegrilde hamburgers loopt bij iedereen het water in de mond. In ons assortiment vind je verschillende burgers, zoals de Texas hamburger®. Je kan je marge trouwens makkelijk verhogen, door je gasten te verrassen met één van deze 9 recepten voor originele, lekkere hamburgers.

Bamischijf Oriëntal

Om af te sluiten, een heerlijke snack met een unieke smaakervaring: de Welten Bamischijf Oriëntal. Deze populaire snack is royaal gevuld met mie, groenten en heerlijke, authentieke Oosterse kruiden. Ketjap en sojasaus maken het helemaal af. Exotische smaken, en toch oer-Hollands! De Bamischijf doet het al sinds de jaren ‘50 ontzettend goed in de cafetaria’s. In ons assortiment vind je verschillende varianten, van bamischijven tot de bamihap of extra pittig. Laat het smaken!

Afbeelding
Overzicht - de populairste snacks voor jouw cafetaria

 

Op zoek naar de lekkerste snacks voor jouw cafetaria? 

Laat je verleiden door al het lekkers in dit artikel. Je gasten zullen je dankbaar zijn, want als je deze snacks op je bord krijgt, laat je ze niet koud worden.

Ontdek het grootste assortiment van snacks