14 artikelen gevonden

De snacks van Mora en De Vegetarische Slager: een win-win

Ging je als vegetariër vroeger naar een cafetaria of snackbar? Dan had je niet veel meer keuze dan een kaassoufflé of een groentekroket. Tot De Vegetarische Slager en Mora de handen in elkaar sloegen. Het resultaat? Heerlijke vegetarische alternatieven voor je favoriete frituursnacks.

Marion Zwekars: van kroketten naar debiteuren

Als 17-jarige kwam Marion Zwekars bij Van Geloven werken. De gezelligheid aan de lopende band beviel haar zo goed dat ze, na een aantal jaren thuis met haar tweeling, terugkeerde en uiteindelijk doorgroeide binnen het bedrijf. Vorig jaar vierde ze haar 25-jarig jubileum. “Ik ben trots op waar we staan. En op mezelf.”

Kevin van de Kerkof: 'Ik ben begonnen als uitzendkracht en al na een paar maanden rechtstreeks op contract gekomen.'

Kevin van de Kerkhof werkt als allround operator. “Ik ben begonnen als uitzendkracht en al na een paar maanden rechtstreeks op contract gekomen, als je zelf zorgt dat je je best doet dan krijg je ook de kansen. Laat zien wat je kunt!”

Richard Biemans: “Inzet is belangrijker dan opleiding: productieve werkomgeving met veel persoonlijke kansen.”

Richard Biemans is begonnen bij Van Geloven als Operator in Helmond uiteindelijk is hij doorgegroeid naar een nieuwe rol als Tempereerder. 'Ik vind het een uitdaging om mijn werk tot in de puntjes goed te kunnen doen zodat de productie vlekkeloos kan draaien.'

Jan-Willem: “Fijn bedrijf met mooie producten”

Al bijna drie jaar lang rijdt rayonmanager Jan-Willem van Mook dagelijks door het oosten van het land met nieuwe én bekende producten van Van Geloven, om horeca en fastservice te overtuigen van de kwaliteit van die snacks en te bouwen aan een passend assortiment voor iedere zaak. “Ik heb zelf een cafetaria gehad. Dat waarderen ondernemers.”

Marcel van Gogh wil “elke dag beter”

Echt representatief was het eerste jaar van Marcel van Gogh bij Van Geloven niet. Corona veegde plannen en budgetten van tafel. Toch kreeg hij als Hoofd Technische Dienst ook de kans om een nieuwe richting in te slaan en processen te verbeteren. “Er is veel mogelijk, als je er zelf maar voor gaat.”