Nieuw: de Mora Kaas Kipkorn®

De originele Kipkorn® met smeuïge kaas, in een krokante korst. De Mora Kaas Kipkorn® wordt dé nieuwe favoriet van alle snackliefhebbers.
Bekijk de productinformatie

Kip houdt van kaas, kaas houdt van kip

Kaassnacks? Heerlijk. Kipsnacks? Heerlijk. De combinatie? Mmm.. van Mora. De Kaas Kipkorn® van Mora combineert twee populaire smaken in één nieuwe snack, die heel vertrouwd aanvoelt. Perfect voor alle snackliefhebbers die niet kunnen - of willen - kiezen. 

Uitgebreid getest, goedgekeurd, en helemaal klaar om Nederland te veroveren. Daarom pakken we uit met een grootschalige marketing campagne, waar ook jouw zaak deel van kan uitmaken. Bestel tijdig promotiematerialen in de webshop en laat iedereen weten dat de Mora Kaas Kipkorn® op jouw menu staat.

Download hier het online promotiemateriaal

 

Alles wat je moet weten om de Mora Kaas Kipkorn® succesvol te introduceren

Heerlijke recepten met de Mora Kaas Kipkorn®

Met de Mora Kaas Kipkorn® heb je nog meer mogelijkheden. Probeer één van deze originele recepten en haal alles uit deze nieuwe snack.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je de mogelijkheden voor de Mora Kaas Kipkorn® in jouw zaak bespreken? Neem dan contact op met je accountmanager om een afspraak te maken.

Mora (Vegetarische) Kipkorn®

Naast de nieuwe Mora Kaas Kipkorn®, hebben we ook nog altijd de originele Mora Kipkorn® en de Mora Vegetarische Kipkorn® in ons assortiment. De Vegetarische Kipkorn® is een in samenwerking met de Vegetarische Slager ontwikkelde vegetarische snack. Van hoge kwaliteit en niet van de echte Kipkorn® te onderscheiden. Daarnaast is hij niet alleen vegetarisch maar ook veganistisch.