Afbeelding
fp

100% Lekker 100% Future Proef

Of je nu vleeseter, flexitariër of vegetariër bent, wij vinden dat iedereen lekker moet kunnen snacken. Steeds meer mensen willen minder vlees, maar mensen willen niet minder snacken. Wij zijn dé snackuitvinder van Nederland, dus blijven wij komen met de lekkerste snacks zonder vlees; van kopieën van bestaande vleessnacks tot kaas- en groentesnacks. We gaan er samen voor zorgen dat jij en jouw onderneming klaar zijn voor de toekomst.

​​​​​​​​​​​​​​De lekkerste snacks voor iedereen …én nog beter voor de wereld ook!

Waarom gaan wij voor 100% Future Proef?

Snacken zonder vlees is geen hype, of een trend waar we op in moeten spelen. Het is de toekomst. Sterker nog, die toekomst is nu! Er zijn diverse redenen waarom we met z’n allen steeds minder vlees gaan eten, het is niet langer alleen omwille van dierenwelzijn, het is veel beter voor het milieu, maar ook meer verantwoord en beter voor je gezondheid. Onze eetgewoonten veranderen, het aantal vleesconsumpties neemt af en het aantal flexitariërs neemt toe.

Daarom gaan we inzetten op een groot assortiment zonder vlees. Klassiekers die we kennen, maar dan zonder vlees. Zoals de Van Dobben Vegetarische Croquetten en Bitterballen, de Van Lieshout Vegaburger en de Mora Vega Crispy Chick’n Burger, maar ook heerlijke nieuwe kaassnacks als de Mora Nacho Cheese bites.

Afbeelding
nacho

Vegetarisch assortiment

​​​​​​​De vraag naar vega(n) snacks is de afgelopen jaren flink gestegen en zal blijven toenemen. Steeds meer gasten in jouw zaak kiezen ervoor om bewust (vaker) geen vlees te eten en omarmen dit nieuwe eetpatroon. Een transitie waar Van Geloven in gelooft, dus hebben we al een breed assortiment met producten zonder vlees. Ben je benieuwd naar het volledige assortiment zonder vlees, download dan de leaflet of bekijk het betreffende assortiment op de website.

Bekijk alle snacks zonder vlees

Afbeelding
Jan Aaltzen

Steeds meer mensen eten bewust minder vlees. Voor die vegetariërs én flexitariërs biedt Van Geloven nu al een breed assortiment vegetarische producten, maar CEO Jan Aaltzen heeft grootse plannen voor de komende jaren. “Rond 2025 zijn we met vega onderweg naar de helft van onze omzet.”

Ga naar het interview

Dit zijn onze nieuwe 100% Lekker 100% Future Proef producten