Borrelmaatjes

Borrelmaatjes®

Met Borrelmaatjes® behoort het kiezen uit de lekkerste snacks voorgoed tot het verleden. Deze heerlijke mini mix verleidt iedere gast tot iets lekkers bij de borrel of frietmaaltijd. Deze mini mix bestaat uit de populairste snacks van de bekendste snackmerken. Laat jouw gasten genieten van ieder borrelmoment!

Laat jouw gasten genieten van ieder borrelmoment!

Groots gemak door gelijke baktijd


Deze unieke grootse mini mix verleid de gast met de populairste snacks uit het assortiment van Van Geloven: een selectie van zes Grootse borrelhapjes van maar liefst 30 gram per stuk! Deze grootse mini mix bestaat uit een mini rundkroket van Kroketterij de Bourgondiër, een mini kalfscroquet van Van Dobben, een mini kaassoufflé van Souflesse, een mini Bami Oriëntal van Welten, een mini Crispy Chick’n van Mora en een mini frikandel van Van Lieshout. En dit allemaal met een gelijke baktijd van 4 minuten (bevroren)! 

 

Maak de beleving compleet met de Borrelmaatjes® Dubbeldipper

Haal nu nog meer uit het borrelmoment en maak de beleving compleet met onze exclusieve Borrelmaatjes® Dubbeldipper. Het verrast je gasten én verhoogt de verkoop, want zien dippen, doet dippen!

Bestel in de webshop

Zien dippen, doet dippen

Afbeelding
Zien dippen, doet dippen | Borrelmaatjes® Dubbeldipper

 

Exclusief ontworpen, exclusief beschikbaar
Met de exclusieve Borrelmaatjes® Dubbeldipper haal je als horeca ondernemer meer uit het borrelmoment! Deze custom made premium serveerschaal is exclusief ontwikkeld voor de optimale perfect serve.
De Borrelmaatjes® Dubbeldipper verhoogt je verkoop, want zien eten doet eten!

Dubbele dip, dubbele portie

Afbeelding
Dubbele dip, dubbele portie | Borrelmaatjes® Dubbeldipper

 

Gemak in bedienen, gemak in onderhoud
Borrelen doe je samen en samen genieten is het lekkerst. De Borrelmaatjes® Dubbeldipper heeft twee vaste dipkuipjes voor de favoriete dips van je gast en ruimte voor een enkele of dubbele portie Borrelmaatjes®. Een duurzaam ontwerp uitgevoerd in keramiek, vaatwasbestendig en zonder losse elementen voor optimaal gebruiksgemak. 

Upselling met mini snacks voor de horeca: zo doe je dat

Lees de tips!

Vrienden borrelplank XXL

Maak deze unieke borrelplank!