mora crispy chick'n

Mora Crispy Chick'n

Een lijn heerlijk malse en sappige kipproducten in een krokant jasje bereid met 100% Beter Welzijn kipfilet en zonder kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. De lekkerste kipsnacks voor jouw zaak. De Crispy Chick’n snacks zijn verkrijgbaar de volgende varianten: 40 gram strips (incl. bucket, 30 gram strips en een 95 gram burger.

crispy burger
Mora

Crispy Chick'n Burger Royal

Royaal genieten is nog nooit zo makkelijk geweest!

Daar wil je als de kippen bij zijn!

De vraag naar kipproducten groeit al jaren. Consumenten kiezen bij cafetaria's, bedrijfsrestaurant of in horecagelegenheden steeds vaker voor een kipgerecht.

Bij de keuze wordt duurzaamheid en het welzijn van dieren vaker meegenomen in deze beslissing. Pak deze kans en speel in op de groeiende vraag door de kipproducten uit de range van Mora toe te voegen aan jouw assortiment!

Beter Welzijn valt in de smaak

Mora Crispy Chick’n is bereid met 100% Beter Welzijn kipfilet. Het Mora Beter Welzijn label betekent dat het vlees afkomstig is van dieren die in betere omstandigheden hebben geleefd dan de voorgeschreven Europese wetgeving.

De kipfilet in Crispy Chick’n is afkomstig van leghennen; kippen die in eerste instantie gehouden worden voor het leggen van eieren. Deze kippen leven veel langer en onder betere welzijnscondities dan kippen uit de gangbare vleeskuikenhouderij. Deze leghennen zijn afkomstig uit stromen met bovenwettelijke criteria op het gebied van onder meer leefruimte (minimaal vrij scharrelen in een stal en max. 9 leghennen per m2), gereduceerd gebruik van antibiotica en kortere transportafstanden

Meer informatie over ons Beter Welzijn label

Afbeelding
beter welzijn

Maak nu zelf Crispy Chick’n!

Wist je dat je in een handomdraai kan varieren met heerlijke Crispy Chick’n recepten om je gasten te verrassen. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal recepten ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld de Crispy Chick’n Kipkapsalon met een kick of een Crispy Chick’n Mixed Salad, maar ook een Crispy Chick’n Burger Royal. Wie weet heb jij met deze recepten een nieuwe margemaker in handen.

Recepten Klik hier
Afbeelding
crispy

Meer aandacht in je zaak met onze promotiematerialen

 

Speciaal voor het Crispy Chick’n assortiment hebben we diverse promotiematerialen ontwikkeld om jouw te helpen met de verkoop van deze snacks. De volgende materialen zijn beschikbaar: posters, toonbankdisplays, vitrinekaartjes en narrowcasting.

 

Naar promotiematerialen

Heb jij de landelijke TV commercial al gespot?

 

Ook beschikbaar als narrowcasting voor je zaak!

Klik hier