Mora Vega assortiment

Mora Vegetarisch

Elke Nederlander heeft recht op een kroket, met of zonder vlees”. Dit was de overtuiging waarmee we in 2019 onze eerste vegetarische snacks introduceerden: vegetarische draadjesvleesch kroket, bitterbal en veganistische Kipkorn®. Onlangs hebben we ons assortiment uitgebreid met de volgende vleesvrije snack: Nacho Cheese bites.

Vegetarisch snacken doe je met Mora

De Mora snacks zijn verkrijgbaar in een smakelijke vegetarische variant. Vrij van vlees, maar net zo vol van smaak. Zo kan iedereen lekker en gevarieerd snacken. Met trots hebben we samen met De Vegetarische Slager in 2019  overheerlijke kroketten en bitterballen ontwikkeld met vegetarisch 'draadjesvleesch', een kipkorn met knapperige korst en een vegetarische frikandel. Bijzonder aan de iconische snacks in vegetarische uitvoering is de ultieme benadering van het origineel, nauwelijks van echt te onderscheiden. Deze unieke samenwerking speelt in op de trend waarbij steeds meer consumenten vegetariër worden of minder vlees willen eten, de zogenoemde flexitariër.  

Onlangs hebben we ons assortiment uitgebreid met de volgende vleesvrije snack: de Nacho Cheese bites.

 

Afbeelding
vega je mee

 

Afbeelding
ondernemer

"Wij merken dat de vegetarische snacks van Mora ons een bijzondere positie geven."

"Ze vallen zelfs bij vleesliefhebbers in de smaak. Het is meer dan een trend. Met name jongeren zoeken alternatieven, met oog op het klimaat. Dat is precies mijn doelgroep. De vegetarische snacks van Mora bieden mij onderscheidend vermogen, daarvan ben ik overtuigd." 

Marcel van de Pol - Frietwinkel 'T Bakhuus

 

 

Ook in jouw zaak?

De perfecte aanvulling op jouw vegetarische assortiment. Verhoog je potentiële omzet dankzij de sterk groeiende doelgroep.

Afbeelding
Tafelhouder Vegetarisch

Meer aandacht in je zaak met onze promotiematerialen

Om zichtbaarheid een de verkoop van de vegetarische snacks bij jouw klanten te vergroten hebben wij diverse promotiematerialen ontwikkeld die je hierbij helpen. De volgende promotiematerialen zijn beschikbaar: posters, toonbankdisplays, vitrinekaartjes, raamstickers, narrowcasting en stickers voor take-away verpakkingen.Ga naar de webshop