mora vega

Mora Vegetarisch

Elke Nederlander heeft recht op een kroket, met of zonder vlees”. Dit was de overtuiging waarmee we één jaar geleden onze vegetarische draadjesvleesch kroket, bitterbal en veganistische Kipkorn® introduceerden. Nu komen we met de volgende vleesvrije, iconische snack: een vegetarische frikandel.

Mora Vegetarische Frikandel
Mora

Vegetarische Frikandel

Onze nieuwe frikandel is héél speciaal…

Vegetarisch snacken doe je met Mora

 

De Mora snacks zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in een smakelijke vegetarische variant. Vrij van vlees, maar net zo vol van smaak. Zo kan iedereen lekker en gevarieerd snacken.

Met trots hebben we samen met De Vegetarische Slager overheerlijke kroketten en bitterballen ontwikkeld met vegetarisch 'draadjesvleesch' en daarnaast een kipkorn met knapperige korst. Onlangs hebben we ons assortiment uitgebreid met de volgende vleesvrije, iconische snack: een vegetarische frikandel. Bijzonder aan de iconische snacks in vegetarische uitvoering is de ultieme benadering van het origineel, nauwelijks van echt te onderscheiden. 

Deze unieke samenwerking speelt in op de trend waarbij steeds meer consumenten vegetariër worden (750.000 Nederlanders) of minder vlees willen eten, de zogenoemde flexitariër (inmiddels 2/3 van de Nederlandse bevolking)*. 

 

 

 

 

Afbeelding
vega je mee

Zo ook in jouw zaak

De perfecte aanvulling op jouw vegetarische assortiment. Verhoog je potentiële omzet dankzij de sterk groeiende doelgroep.

Afbeelding
ondernemer

                                  

''Wij merken dat de vegetarische snacks van Mora ons een bijzondere positie geven.

 

Ze vallen zelfs bij vleesliefhebbers in de smaak. Het is meer dan een trend. Met name studenten en jongeren zoeken alternatieven, met oog op het klimaat. Dat is precies mijn doelgroep. De vegetarische snacks van Mora bieden mij onderscheidend vermogen, daarvan ben ik overtuigd. '' 

~ Marcel van de Pol - Frietwinkel 'T Bakhuus

Serveersuggesties voor meer marge

Maak bijvoorbeeld de vegetarische frikandel extra speciaal voor je klanten door te variëren. Deze serveersuggesties zorgen voor meer marge.

 

Recepten Klik hier

Meer aandacht in je zaak met onze promotiematerialen

Om zichtbaarheid een de verkoop van de vegetarische snacks bij jouw klanten te vergroten hebben wij diverse promotiematerialen ontwikkeld die je hierbij helpen. De volgende promotiematerialen zijn beschikbaar: posters, toonbankdisplays, vitrinekaartjes, raamstickers, narrowcasting en stickers voor take-away verpakkingen.

Ga naar de webshop

 

Afbeelding
mora vega je mee

Landelijke campagne

Om de bekendheid van de vegetarische snacks te vergroten in Nederland onder de doelgroep en de vraag in jouw zaak te laten stijgen hebben we speciaal een TV commercial met Cora & Flora ontwikkeld. Heb jij he'mmm al gespot? 

Maar ook speciaal voor jou hebben we narrowcasting voor op je digitale schermen ontwikkeld. 

 

Ben je nieuwsgierig naar onze vegetarische snacks? Vraag een gratis proefdoos aan, deze moet je namelijk geproefd hebben!