vega assortiment

Mora Vegetarisch

Elke Nederlander heeft recht op een kroket, met of zonder vlees”. Dit was de overtuiging waarmee we één jaar geleden onze vegetarische draadjesvleesch kroket, bitterbal en veganistische Kipkorn® introduceerden. Onlangs hebben we ons assortiment uitgebreid met de volgende vleesvrije, iconische snack: een vegetarische frikandel.

Mora Vegetarische Frikandel
Mora

Vegetarische Frikandel

Onze nieuwe frikandel is héél speciaal…

Vegetarisch snacken doe je met Mora

De Mora snacks zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in een smakelijke vegetarische variant. Vrij van vlees, maar net zo vol van smaak. Zo kan iedereen lekker en gevarieerd snacken.Met trots hebben we samen met De Vegetarische Slager overheerlijke kroketten en bitterballen ontwikkeld met vegetarisch 'draadjesvleesch' en daarnaast een kipkorn met knapperige korst. Onlangs hebben we ons assortiment uitgebreid met de volgende vleesvrije, iconische snack: een vegetarische frikandel. Bijzonder aan de iconische snacks in vegetarische uitvoering is de ultieme benadering van het origineel, nauwelijks van echt te onderscheiden. 
Deze unieke samenwerking speelt in op de trend waarbij steeds meer consumenten vegetariër worden (750.000 Nederlanders) of minder vlees willen eten, de zogenoemde flexitariër (inmiddels 2/3 van de Nederlandse bevolking)*. 

 

Afbeelding
vega je mee

 

Afbeelding
ondernemer

"Wij merken dat de vegetarische snacks van Mora ons een bijzondere positie geven."

"Ze vallen zelfs bij vleesliefhebbers in de smaak. Het is meer dan een trend. Met name  jongeren zoeken alternatieven, met oog op het klimaat. Dat is precies mijn doelgroep. De vegetarische snacks van Mora bieden mij onderscheidend vermogen, daarvan ben ik overtuigd." 

Marcel van de Pol - Frietwinkel 'T Bakhuus

Ook in jouw zaak?

De perfecte aanvulling op jouw vegetarische assortiment. Verhoog je potentiële omzet dankzij de sterk groeiende doelgroep.

Vraag nu een gratis proefdoos aan, zodat je kennis kan maken met Vegetarisch assortiment van Mora.

Vraag hier een gratis proefdoos aan

 

Serveersuggesties voor meer marge

Maak bijvoorbeeld de vegetarische frikandel extra speciaal voor je klanten door te variëren. Deze serveersuggesties zorgen voor meer marge.

 

Recepten Klik hier
Afbeelding
Tafelhouder Vegetarisch

Meer aandacht in je zaak met onze promotiematerialen

Om zichtbaarheid een de verkoop van de vegetarische snacks bij jouw klanten te vergroten hebben wij diverse promotiematerialen ontwikkeld die je hierbij helpen. De volgende promotiematerialen zijn beschikbaar: posters, toonbankdisplays, vitrinekaartjes, raamstickers, narrowcasting en stickers voor take-away verpakkingen.Ga naar de webshop

Landelijke campagne

Om de bekendheid van de vegetarische snacks te vergroten in Nederland en de vraag in jouw zaak te laten stijgen hebben we speciaal een TV commercial met Cora & Flora ontwikkeld. Heb jij 'MMM al gespot? 

Maar ook speciaal voor jou hebben we narrowcasting voor op je digitale schermen ontwikkeld.