Gezondheid

De relatie tussen voeding en gezondheid is regelmatig onderwerp van het maatschappelijke debat. Wat is nu gezond en wat niet?

Lees meer

Voedselveiligheid

Bedrijven die levensmiddelen maken, moeten zich houden aan regels voor voedselveiligheid. Enerzijds gaat ’t hierbij om de wettelijke eisen en anderzijds om de eisen die Van Geloven zelf stelt aan de veiligheid van de producten. Met name fabrikanten in de vleessector liggen, gezien de voedselveiligheid- en welzijnsrisico’s, onder een vergrootglas. 

Lees meer

Grondstoffen

Van Geloven hanteert een eigen beleid en aanpak bij de inkoop van grondstoffen, waaronder die van vlees. We laten ons vooral inspireren door de oorsprong van ons bedrijf waarin we op zorgvuldige wijze de lekkerste snacks produceren.

Lees meer

Transparantie

Transparantie is een belangrijk thema binnen het MVO-beleid van Van Geloven. Voor ons betekent transparant zijn, de deuren letterlijk openzetten. Daarbij waarderen we dialoog, omdat we graag begrijpen hoe onze klanten en andere stakeholders tegen onze merken en MVO gerelateerde onderwerpen aankijken.

Lees meer