Het coronavirus beheerst ons dagelijkse leven. En het vraagt van iedereen in de wereld flexibiliteit en vertrouwen op allerlei gebieden. Bij Van Geloven passen wij vanaf het begin de richtlijnen van het RIVM toe op onze werkvloer. Zo zorgen wij voor onze medewerkers, ons aanbod en onze klanten en leveranciers. En kan iedereen net als voor de komst van het coronavirus blijven rekenen op onze vertrouwde service en producten.

Meedenken blijven we doen!

Natuurlijk denken we nog steeds graag mee, al is dat nu telefonisch of via e-mail. We zien en horen in onze gesprekken met jullie dat er veel online aan het gebeuren is in de wereld van eten en drinken. Vanuit dat oogpunt brengen wij graag onze beeldbank onder de aandacht. Via deze beeldbank kun je kosteloos beeldmateriaal van al onze producten downloaden, goed om te gebruiken in een tijdelijke en/of uitgebreidere webshop of aangepast POS materiaal.

Hoe kom ik bij de beeldbank?

De beeldbank is te bereiken via onze website: https://www.vangeloven.com/beeldbank. Hier kun je inloggen met jouw accountgegevens of je eventueel vergeten wachtwoord opvragen. Heb je nog geen account, registreren is eenvoudig en je account is dezelfde dag geactiveerd.

Wij zijn er voor jullie

Het team van Van Geloven staat voor jullie klaar. Laten we elkaar helpen in deze onwerkelijke tijd en het beste voor elkaar realiseren.

Houd het veilig en blijf gezond.

merken

merken