Update week 24:

Rayonmanagers zijn klaar om veilig op pad te gaan

Nu de horeca weer geopend is, staan ook onze Rayonmanagers weer klaar om coronaproof op pad te gaan en onze klanten te bezoeken. Ze zijn allen uitgerust met een safety-kit om al onze klanten op een veilige manier te kunnen bezoeken! Op deze manier kunnen zij op een hygiënische en veilige manier alle klanten met een gerust hart bezoeken. Uiteraard trachten zij om zo veel mogelijk op afspraak te komen, zodat alle RIVM maatregels in acht genomen worden en zodat ze in alle rust en op gepaste afstand het gesprek aan kunnen gaan.

Rayonmanagers uitgerust met Safety-Kit

Veiligheid in de fabrieken

Terwijl bijna iedereen de afgelopen maanden veilig vanuit thuis werkt, staan onze grootste snackhelden van de productie nog dagelijks in de fabriek. Uiteraard wordt hier de 1,5 meter regel in acht genomen. Er gelden strikte regels om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen.

Social distancing in de fabriek

Alle medewerkers worden extra geïnstrueerd m.b.t. het naleven van de hygiëneregels, deze zijn ook overal in onze panden terug te vinden. Op alle locaties worden tevens oppervlakken met hoogfrequent contact extra gedesinfecteerd (iedere 4 uur), denk hierbij aan alle klinken, leuningen en andere objecten die veel worden aangeraakt. Groepsoverleg wordt zoveel mogelijk beperkt, maar wanneer er toch overleg plaats moet vinden, doen we met maximaal 5 personen, op 1.5 meter afstand uiteraard.

1,5m afstand in de fabriek

Uiteraard wordt er, bij onze productielijnen waar afstand houden lastiger is, gewerkt met alternatieven. Zo zijn er overal plexiglas schotten geplaatst en er flexibele schotten gemaakt voor de lijnen die minder frequent draaien. Zelfs In de kantine is de helft van het meubilair weggehaald om 1.5meter tussenruimte voor medewerkers in de pauzes te creëren.

1,5m afstand bij de receptie

We zijn trots op onze Snackhelden, omdat zij ondanks de omstandigheden nog altijd paraat staan om op een veilige manier de allerlekkerste snacks te produceren!