De lekkerste Vega borrelplank

De lekkerste Vega borrelplank

De lekkerste Vega borrelplank voor de horeca, met diverse warme en koude vega snacks. Vegetarische bitterballen, twee soorten kaassnacks en mini loempia’s zorgen voor een aangename bite. Voeg daar wat smakelijke olijven, tomaatjes en komkommer met feta en zongedroogde tomaten aan toe en je hebt in een handomdraai een smaakvolle borrelplank op tafel staan!
Meer verdienen met dezelfde snack?

Benodigdheden

Zo doe je dat

  1. Bereid de Mora mini loempia’s, Mora Vegetarische Draadjesvleesch bitterballen, Van Dobben vegetarische bitterballen, Nacho Cheese Bites en de Souflesse mini zoals beschreven op de verpakking
  2. Doe de olijven in een hip schaaltje.
  3. Snijd 5 plakjes komkommer en steek hier een prikker in. Vervolgens rijg je de feta, zongedroogd tomaat en een blaadje basilicum aan de prikker.
  4. Vervolgens pak je een mooie houten borrelplank waar je hapjes op gaat presenteren.
  5. Dan kun je de borrelplank gaan opmaken! Plaats bijvoorbeeld eerst de komkommer prikkers en vegetarische komijne blokjes op de plank
  6. Daarna zet je het schaaltje met olijven op de plank. Prik een aantal prikkers in de olijven.
  7. Vervolgens leg je de Mora mini loempia’s, Mora Vegetarische Draadjesvleesch bitterballen, Van Dobben Vegetarische bitterballen, Nacho Cheese Bites en Souflesse mini gevarieerd neer met 3, 4 of 5 stuks bij elkaar op de borrelplank.
  8. Je lekkerste Vega borrelplank is klaar om geserveerd te worden!
Je behaalt hierdoor
%
meer winst door het maken van
Voor dit recept mag je echt wel wat meer vragen...
Bereken jouw marge
Tevreden over het percentage en meer winst behalen d.m.v. recepten?