17 recepten gevonden

Mexicaanse Wrap met Nacho Cheese Bites

It's a wrap! Dit heerlijke gerecht is een feestje voor de echte wrap liefhebber! De Mexicaanse wrap met Nacho Cheese Bites, guacamole, tomatensalsa, rode paprika, rode ui en mais. Gegarneerd met ijsbersla en cheddar. Heerlijk!

Koningsdag Nacho Cheese Bites

Lang Leve de koning! Maak voor Koningsdag een feestelijke To Go combideal voor jouw gasten. Presenteer de absolute topper: Nacho Cheese Bites in een originele en leuke verpakking met Sriracha Mayonaise en een lekker drankje, Aperol Spritz!

Vrienden borrelplank XXL

Verras je gasten met deze heerlijke XXL borrelplank. Met de diversiteit aan hapjes zit er voor ieder wat lekkers bij. Perfect om te serveren op een mooie lente dag.

Ciabatta met Vegetarische kroket del Mundo

Dit broodje is een echte eyecatcher op je menukaart. Het is een samenstelling van producten van over de hele wereld, zo komt de ciabatta uit Italië, de vijgen uit Griekenland, de cheddar uit Engeland en de ui uit Nederland.

Luxe broodje Vegetarische Kroket

Varieer regelmatig om je te onderscheiden en jouw gasten te blijven verrassen. Probeer eens dit heerlijke vegetarische lunchrecept. Een mooie toevoeging aan je (lunch) kaart!

Vegetarische Draadjesvleesch kroket op brioche broodje met een twist

Varieer regelmatig om je te onderscheiden en jouw gasten te blijven verrassen. Probeer eens dit heerlijke vegetarische lunchrecept. Net even wat anders dan het wel bekende broodje kroket.

Nacho Cheese Bites salade

Verras je gasten met Nacho Cheese Bites! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. Helemaal lekker in een frisse salade!

Nacho Cheese Bites Bietentortilla

Verras je gasten met Nacho Cheese Bites! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. In combinatie met een bietenwrap en verse guacamole zijn ze niet te weerstaan!

Nacho Cheese Bites wrap

Verras je gasten met Nacho Cheese Bites! Deze overheerlijke licht pikante kaassnack met Mexicaanse kruiden omringd met een korst van tortilla chips en cornflakes zorgt voor een compleet nieuwe nacho ervaring. Super lekker in een wrap met guacamole, tomatensalsa en geraspte cheddar!