Je kan gasten op verschillende manieren laten kennis maken met je assortiment doe je zo!

 

Tip 1: Snack van de maand

Snack van de maand: verlaag de drempel voor jouw gasten, door een snack tijdelijk met een lagere prijs aan te bieden. Zo zal jouw gast sneller te overtuigen zijn om eens iets anders of iets extra's te bestellen.
Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de verschillende digitale beelden van Mora voor. Download deze snel en eenvoudig via de beeldbank.

Afbeelding
Snack van de maand

 

Tip 2 : Gebruik promotiemateriaal

Zien doet verkopen! Gebruik POS-materiaal (Point Of Sales materiaal) en leg zo de aandacht op een bepaalde snack. Wat bedoelen we nu daadwerkelijk met POS- materiaal? Point of Sale materiaal is promotiemateriaal met het doel om aandacht van de gasten te trekken op de plek van aankoop. Hierbij kun je denken aan een toonbank-display, posters en narrowcasting. 

Tip 3: Profiteer van Activaties

Regelmatig worden er activaties ingezet vanuit onze merken om jou te helpen jouw assortiment een boost te geven en je gasten vaker te laten terugkomen naar jouw zaak.

Zo hebben we bijvoorbeeld de ‘’Sinterklaas actie’’ van Mora. Hierbij krijgen gasten bij een bestelling van een portie Mora Kipfingers® of Kipnuggets een leuk snackdoosje cadeau. Om deze actie onder de aandacht te brengen in jouw zaak hebben we een promotiepakket gemaakt met daarin een toonbankdisplay, Narrowcasting en een Facebook post. Met de Facebook post kan je snel en gemakkelijk jouw fans laten weten dat je een leuke actie in jouw zaak hebt. Meer weten over deze actie?

Klik hier voor de Sinterklaas actie 

 

Afbeelding
sinterklaas