Introductie: 

Hoe je het ook wendt of keert, het coronavirus heeft een behoorlijke invloed op ons dagelijks leven. Dus of we het nu willen of niet, we krijgen door de regels van de overheid allemaal te maken met de nieuwe toekomst; Het tijdelijke nu, de nieuwe horeca, de 1,5 meter samenleving!

Maar je bent natuurlijk niet voor 1 gat te vangen en je bent niet voor niets ondernemer geworden. Deze onwerkelijke uitdaging moet je zien om te buigen naar een kans. Deze kans kan je het beste omarmen om nog beter te laten zien waar je met jouw onderneming toe in staat bent. Laat zien waar je goed in bent! Dit doe je niet alleen met de nieuwste producten, de beste kwaliteit of het hipste interieur. Maar juist nu met je vernieuwde kennis, passie en positiviteit.

Misschien is dit niet het eerste wat in je opkomt, maar gastvrijheid en dan bedoel ik oprechte gastvrijheid is met name in deze tijd heel erg belangrijk. Want meer dan ooit hebben jouw gasten behoefte aan een veilig en vertrouwd gevoel. En uiteraard wil je nu je gasten blijven binden en behouden!

Wil je alle gastvrijheidstips lezen en kans maken op een gastvrijheidsworkshop met jouw team? Volg onze social kanalen en lees en kijk verder voor Tip 1!

Tip #1

Inschrijfformulier Winactie Gastvrijheidsworkshop