Borrelmaatjes® Dubbeldipper ‘echte eye-catcher’

Borrelen Horeca Ondernemersverhalen
Bij bijzondere snacks hoort een passende presentatie. Elzelien Gijsberts van Wittenburg Eten en Drinken serveert Borrelmaatjes® dan ook in de Borrelmaatjes® Dubbeldipper: snel, strak en verzorgd.
Borrelmaatjes® Dubbeldipper ‘echte eye-catcher’

Een pubquiz, een spelletjesavond, een wijn- of whiskyproeverij of de donderdagmiddagborrel voor vaste gasten; bij Wittenburg Eten en Drinken is van alles te beleven. “We zoeken altijd naar ludieke manieren om gasten aan ons te binden,” vertelt Elzelien Gijsberts. Sinds zes jaar bestiert zij het eetcafé in het Gelderse Zevenaar. Het is een geliefde plek onder de inwoners van het dorp. Ze komen er onder andere voor de huiselijke sfeer en de toegankelijke kaart. Vooral de borrelhapjes doen het goed. Gijsberts: “De omzet van de borrelhapjes is vaak net zo hoog als die van het diner. We merken ook dat gasten steeds vaker voor een uitgebreide borrel kiezen in plaats van een gerecht van de dinerkaart.” De kaart met borrelbites en snacks bij Wittenburg Eten en Drinken biedt dan ook een heel ruime keus. Redelijk nieuw op de kaart zijn de Borrelmaatjes®. Die sluiten vanwege de variatie in de snacks en hun formaat volgens Gijsberts perfect aan bij de trend van uitgebreid borrelen: “Ze zijn niet klein uitgevallen en ze zijn echt goed gevuld, gasten krijgen waar voor hun geld.”   

Afbeelding
Borrelmaatjes in de schaal

 

Borrelmaatjes® Dubbeldipper: strak en verzorgd

Gijsberts merkt dat Borrelmaatjes® vooral veel worden besteld door groepen: “Gezelschappen delen vaak graag meerdere items van de kaart. De bitterballen van De Bourgondiër zijn natuurlijk populair. En de Borrelmaatjes®, die bevatten voor ieder wat wils. Ze staan bij ons op de kaart onder de naam ‘Surprise Snacks’. Eén portie bestaat uit zestien Borrelmaatjes®.” De ondernemer serveert deze in de Borrelmaatjes® Dubbeldipper: een mooie keramieken serveerschaal met twee vaste dipkuipjes erin. “Daarin gaan meestal sweet-chilisaus en mosterd of mayonaise, afhankelijk van wat gasten willen.” Gijsberts is blij met de Borrelmaatjes® Dubbeldipper: “Het is echt een eye-catcher; het ziet er strak en verzorgd uit, de snacks passen er ook perfect in. We geven er nog prikkers en servetjes bij, qua aankleding hoeven we verder niks te doen. De presentatie is gelijk goed en dat helpt ook weer bij extra verkoop onder andere gasten.”  

Afbeelding
Dubbeldipper

            

Snacks testen

Bij de wekelijkse donderdagmiddagborrel probeert Gijsberts vaak nieuwe snacks uit onder gasten. “Zo kunnen we testen of ze in de smaak vallen. De kaart met borrelbites en snacks wisselt geregeld. De bitterballen van De Bourgondiër blijven toch favoriet. Maar ook Borrelmaatjes® blijven voorlopig op de kaart staan. Want niet alleen de gasten zijn er dol op; ik vind ze zelf ook veel te lekker.”