Hoe werkt Snack Extra? Zo geniet jij van extra veel voordelen.

Ondernemen Fastservice Horeca
Met Snack Extra haal je alles uit je zaak wat erin zit. Je vindt er allerlei voordelen die je helpen om je cafetaria- of horecazaak makkelijker én voordeliger te runnen. Maar wat is Snack Extra precies? Hoe werkt het? Voor wie is het? We leggen het je graag uit!
Hoe werkt Snack Extra? Zo geniet jij van extra veel voordelen.

Snack Extra, da’s lekker veel voordeel voor jou

Snack Extra is een nieuw platform dat speciaal is ontwikkeld voor cafetaria - en horecaondernemers. Je vindt er exclusieve acties op je favoriete snackmerken, concrete tips over actuele thema’s en handige tools om je leven te vergemakkelijken. Het zijn maar enkele voorbeelden van wat je allemaal mag verwachten.

Afbeelding
voordelen

 

Het platform moet jou helpen om de belangrijkste uitdagingen in jouw cafetaria of horecazaak aan te pakken: de kosten beperken en de omzet en het rendement verhogen. Daarom bundelen we heel wat initiatieven die we bij Van Geloven de laatste jaren zijn gestart nu onder één, heldere noemer: Snack Extra. Da’s lekker veel voordeel waar jij het verschil mee kan maken.

Alle voordelen op een rijtje

We hebben heel wat in petto voor jou. Of je nu zoekt naar een goede promotie, beeldmateriaal voor op je sociale media of naar recepten met meer marge, je vindt het op Snack Extra.

Doe mee met extra voordelige acties op jouw favoriete snackmerken

Op Snack Extra kan je regelmatig nieuwe acties activeren op je favoriete merken. Van Kroketterij De Bourgondiër en Mora tot Van Dobben en Souflesse, het was nog nooit zo makkelijk om te profiteren van een actie.

Bestel gemakkelijk promotiematerialen in de webshop

Er staan 150+ originele promotiematerialen zoals serveerplanken, servetbakken, posters en menukaarthouders voor je klaar. Je bestelt ze in amper enkele klikken in de webshop. Zo zorg je het hele jaar door voor meer beleving in jouw zaak.

Zet je zaak in de kijker met de beeldbank

Wil je uitpakken met onze snacks op de sociale media van jouw zaak? Zoek je kwalitatieve beelden, logo’s of illustraties voor een poster, menukaart of promotie? In de beeldbank hebben we ruim 2.000 bestanden verzameld die je kosteloos kan gebruiken.

Meer marge met de recepten rekentool

We helpen je om meer te verdienen met je vertrouwde snacks. In Snack Extra vind je 100+ recepten met een handige rekentool. Met deze margemaker blijf je jouw gasten verrassen en groeit je omzet. En we maken het nog leuker en makkelijker door middel van video’s bij onze recepten, met uitleg.

Verrassende tips over recepten, relevante thema’s en events

Er zit heel wat beweging in de wereld rond jouw cafetaria of horecazaak. We houden de belangrijkste trends, uitdagingen en kansen voor je in de gaten en delen regelmatig verrassende tips. Zoek je inspiratie over bezorging, trends, vegetarische snacks of menukaarten? Dan moet je op Snack Extra zijn!

Proef als eerste onze nieuwe snacks

Als trouw lid van Snack Extra word je beloond. Je zal dankzij de leden special regelmatig als allereerste onze nieuwste snacks kunnen proeven. Zo ben je helemaal voorbereid, wanneer de snack op de markt komt.

Altijd alle voordelen gemakkelijk op zak

Zoveel voordelen, daar moet je altijd en overal aan kunnen. Plaats de Snack Extra webapp op het hoofdscherm van je smartphone zodat je nooit iets hoeft te missen.

Achter de schermen blijven we hard verder werken aan het platform. Je zal regelmatig nieuwe voordelen en extra functionaliteiten kunnen ontdekken!

Hoe werkt Snack Extra?

We hebben heel wat in petto voor jou. Of je nu zoekt naar een straffe promotie, beeldmateriaal voor op je sociale media of naar recepten met meer marge, je vindt het op Snack Extra.

Vraag een professioneel account aan

Snack Extra is een platform, exclusief voor professionals in de foodservice markt. Je hebt dus een account nodig om te kunnen genieten van alle voordelen. Heb je nog geen account? Dan kan je er hier één aanvragen.

Die aanvraag is eenvoudig, vul in het formulier je zakelijk e-mailadres in waarmee je je wilt registreren. We controleren of je gegevens al bij ons bekend zijn. Bijvoorbeeld door een eerdere actie of campagne.

Ben je nog niet bekend in ons systeem? Dan sturen we je een formulier met alle gegevens die we van je nodig hebben om een account op te zetten. We koppelen dit allemaal aan je account, zo kan je in de toekomst snel en lekker eenvoudig een actie claimen. Bovendien helpen deze gegevens ons om er voor te zorgen dat er enkel cafetaria's en horecazaken op het platform kunnen.

Vraag je Snack Extra account aan

Meld je aan om van alle voordelen te genieten

Heb je al een account? Dan kan je je op elke pagina van onze website inloggen door bovenaan op het Snack Extra logo te klikken. Nadat je succesvol bent ingelogd, kom je terecht op jouw persoonlijk dashboard met nieuwe acties, jouw gegevens en een overzicht van je bestellingen.

Afbeelding
dashboard

 

Kom regelmatig eens kijken in je account, er verschijnen steeds nieuwe acties, tips en voordelen. Wil je echt zeker zijn dat je niets mist? Installeer dan de webapp op het hoofdscherm van je smartphone of tablet.

Log in op je Snack Extra account

Hoe kan je een actie claimen?

Op je dashboard zie je onmiddellijk de lopende acties en meest recente tips en tricks. Zie je een actie die je wel wat lijkt? Dan kan je in amper 2 klikken het voordeel claimen:

  1. Klik op de actie. Er opent een nieuwe pagina met alle details en eventuele voorwaarden. Ben je helemaal overtuigd? Controleer dan je gegevens, deze zijn al ingevuld voor jou.
  2. Klik op de knop onderaan het formulier en je bent klaar. Wij nemen het over, zetten je bestelling door naar de grossier en zorgen er voor dat je snel kan genieten van je snacks.

Hoe plaats je een bestelling in de webshop?

De webshop is ontzettend populair bij cafetaria’s en horecazaken. Je vindt er allerlei promotiematerialen zoals posters en plankjes, stoepborden en displays van al je favoriete snackmerken. Hiermee zorg je voor een goede uitstraling voor jouw zaak.

Tip: Wist je dat we een groot deel van ons assortiment promotiematerialen gratis ter beschikking stellen?

De webshop is makkelijk in gebruik. Aan de hand van de zoekbalk en de filterbalk kan je alle materialen zoeken die je nodig hebt. Voor elk product kan je de voorraad, de prijs en meer details bekijken. Heb je gevonden wat je zocht? Voeg alle producten toe aan je winkelwagen en rond de betaling af. Een uitgebreide handleiding van de webshop vind je hier. 

Afbeelding
webshop

 

Hoe werkt de beeldbank?

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. En wij hebben meer dan 2.000 beelden voor je klaarstaan! Je kan al deze productafbeeldingen, sfeerbeelden, logo’s en video’s downloaden om mee uit te pakken in jouw zaak.

Als je bent ingelogd op je Snack Extra account, kan je doorklikken naar de beeldbank. Aan de hand van het menu kan je per merk, categorie of type afbeelding de beelden zoeken die je nodig hebt. Je kan de beelden in verschillende resoluties en bestandsformaten downloaden. Zo kan je jouw gasten steeds verleiden met onze meest recente beelden.

Hoe werkt de tool 'Mijn Snacks'?

Voeg jouw favoriete snacks nu toe aan 'mijn snacks' in Snack Extra. Deze functie is extra toegevoegd en met deze tool kan jij jouw favoriete snacks opslaan. Open Snack Extra en log in met jouw account. Ga naar de assortimentspagina en zoek op jouw favoriete snacks. Markeer deze als favoriet door op het sterretje rechts bovenin te klikken. Als deze groen wordt, staat de snack in de lijst van jouw favorieten. Je kan al jouw snacks vervolgens vinden in de balk onder 'Mijn Snacks'. Of je nu snel de allergenen van een snack moet controleren of productinformatie nodig hebt, 'Mijn Snacks' maakt het mogelijk in een paar klikken.

Afbeelding
mijn snacks

Van Geloven denkt met je mee

Bij Van Geloven maken graag mensen blij met heerlijke snacks. Naast een een lekker, kwalitatief en betaalbaar assortiment willen we jou - de cafetaria - en horecaondernemer - ook pro-actief ondersteunen en helpen om een goed rendement te behalen.

Doe je voordeel met Snack Extra.

Meld je hier aan →

Op zoek naar meer?

Ontdek al onze smakelijke snacks

Laat je inspireren door onze recepten

Lees interessante artikelen