Bingoshow

De Leeuw Snacks in Zeewolde probeert al jaren creativiteit te tonen in zijn zaak. Tijdens de eerste lockdown startte hij met een drive thru waar zijn gasten met gepaste afstand friet en snacks af konden halen. Begin april wilde hij mensen dichterbij elkaar brengen en ontwikkelde een 1,5 meter bingo show, waarbij de deelnemers mooie prijzen konden winnen. De bingotrend blijkt een grote hit te zijn en ze zetten dit geweldige initiatief voort met steeds gavere prijzen!

TIP!

Denk alvast na over de feestdagen, veel mensen zijn in een kleiner gezelschap en een bingo kan leuk vermaak zijn tijdens deze normaal gesproken gezellige dagen van samen zijn. Ontwikkel vast een kerstbingo met feestelijke prijzen.

Een klein gebaar

Mikies in Boxtel gooide het over een hele andere boeg en zorgde voor verbinding met zijn gasten door kleine gebaren. Zo gaven ze boomerangkaarten weg bij iedere bestelling en later een zakje zonnebloempitten. Wie de grootste zonnebloem wist te laten groeien, kreeg een tegoedbon. Met Pasen werden bij iedere bestelling paaseitjes en kleurplaten weg gegeven, ingekleurde kleurplaten werden beloond met een heerlijk ijsje.

Afbeelding
eieren

 

TIP!

Sinterklaas staat voor de deur, voor de kinderen zal het feest een andere invulling krijgen. Geef kleurplaten en pepernoten cadeau bij iedere bestelling. Beloon de ingekleurde kleurplaten met een gratis portie Mora Kipfingers. 

Virtual Reality

Gastrobar Rix in Tilburg wilde zijn gasten meer binden aan zijn zaak en bedacht een uniek concept, het virtual reality menu voor thuis. Via de website kon je een 3-gangenmenu bestellen waarbij je samen met je menu een VR-bril thuis bezorgd kreeg. De gast kon zo genieten van een 360 graden experience in Gastrobar RIX, inclusief uitleg van de chef over de bijgeleverde gerechten.

Nu de 2e lockdown een feit is, blijven ze out-of-the-box denken. Ze werken mee aan een lockdown-kookboek, hierbij zet men elke dag een andere kok één van zijn gerechten in de spotlight, die later gebundeld worden in een kookboek. Daarnaast slaan ze de handen ineen met andere lokale ondernemers en ontwikkelen een nootpakket. Het nootpakket bestaat uit een borrelhapje, een bordspel en je kan het aanvullen met biertjes van jouw favoriete horecazaak.

Zo zie je maar, dat ook in slechte tijden mooie ideeën en initiatieven opbloeien. Heb je zelf een leuk idee of initiatief dat je wilt delen met ons? Neem dan contact op met jouw rayonmanager!