Wil jij graag nieuwe gasten verleiden? Om in je zaak te verwelkomen, online te bestellen of om die tijdelijke deal uit te proberen? Zorg dan voor de meest smakelijke beelden die je gasten doen watertanden. Want ook al gaat liefde door de maag, het oog wil ook wat!

“Het is best een hele opgave om zelf originele beelden te maken.”

In je zaak, op een stoepbord of op je socials. Je hebt tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden om de aandacht van je potentiële gasten te trekken. Alleen… jouw zaak is niet de enige die dat probeert. Omdat het voor veel cafetaria- en horecaondernemers een hele uitdaging is om zelf beelden maken, hebben we een extra voordeel toegevoegd in je Snack Extra-account: een beeldbank die je volledig gratis kan gebruiken.

Hoe download je beelden van je favoriete snacks?

De beeldbank is bijzonder handig in gebruik. Je hoeft alleen maar in te loggen op je Snack Extra-account. Heb je nog geen Snack Extra-account? Vraag dan hier een account aan voor jouw cafetaria of horecazaak.

Afbeelding
voordelen

 

Als je bent ingelogd, klik je bovenaan in de navigatiebalk op “beeldbank”. Je wordt automatisch omgeleid naar de volledige beeldbank met ruim 2.000 beelden die je gratis kan downloaden.

Afbeelding
beeldbank

 

Met de filters bovenaan de pagina kan je de zoekresultaten verfijnen. Er zijn verschillende filters voorzien zoals:

 • merk - vb. Kroketterij De Bourgondiër
 • categorie - vb. sfeerbeeld
 • product type - vb. vegetarisch
 • media type vb. afbeelding
Afbeelding
categorie

 

Zo vind je in slechts enkele clicks de beelden die je nodig hebt. Zoek je beelden van een specifiek product? Gebruik dan de zoekbalk bovenaan om gericht te zoeken.

Afbeelding
beelden downloaden

 

Heb je een beeld gevonden dat je graag wil downloaden? Klik dan op het beeld om de verschillende bestandtypes en resoluties te kiezen die je wil downloaden.

Je kan ook meerdere beelden in één keer downloaden, door ze toe te voegen aan je persoonlijke selectie. Dat doe je door op het icoontje rechts bovenaan te klikken. Vervolgens ga je naar “mijn selectie” en kan je alle beelden in één keer downloaden.

Afbeelding
meerder beelden

 

Wat staat er allemaal op de beeldbank?

Er staan in totaal meer dan 2.000 digitale beelden voor je klaar. In alle vormen en formaten. Je vindt er o.a.:

 • Posters
 • Toonbankdisplays
 • Inspiratiefolders
 • Leaflets en brochures
 • Narrowcasting video’s
 • De logo’s van onze merken
 • Iconen
 • Productfoto’s
 • Sfeerbeelden
 • Foto’s van recepten en verpakkingen

En dat van al onze merken en al onze overheerlijke snacks. Kortom, je vindt er alle beelden die jij nodig hebt om uit te pakken met jouw zaak. Van foto’s voor op je sociale media tot video’s voor op digitale schermen in je zaak. Van posters om op te hangen aan je inkom tot tafelruiters en toonbankdisplays. Met de beeldbank van Van Geloven zit je dus nooit meer zonder kwalitatief beeldmateriaal.

Mag ik al deze beelden gratis gebruiken?

Helemaal juist! In onze beeldbank vind je allerlei beelden die bedoeld zijn voor restaurants, cafetaria’s en andere horeca-zaken. Als cafetaria- of horecaondernemer mag je onze beelden gebruiken om promotie te voeren voor je zaak. Het enige wat je nodig hebt, is een Snack Extra-account. Zo weten we dat de beelden enkel door professionals worden gebruikt.

Ga dus lekker zelf aan de slag met de smakelijke beelden van onze snacks. Op je menukaart of vitrine, op je website of Instagram-account, op een reclameposter of een luchtballon. Alles wat je helpt om je zaak te doen stralen.

Afbeelding
webshop

 

En er is meer…

We gaan zelfs nog een stapje verder. Op het Snack Extra platform vind je naast een uitgebreide beeldbank ook een handige webshop voor promotiematerialen. Daarin kan je gemakkelijk serveerplanken, stoepborden, menukaarthouders en andere handige materialen bestellen. Ze stimuleren de verkoop van je snacks en zorgen voor een professionele uitstraling van je zaak.

Ook hier heb je enkel je Snack Extra-account nodig, en plaats je in enkele stappen jouw bestelling:

 1. Ga naar de webshop, je vindt de link ook altijd bovenaan in de navigatie van onze website. Zo ben je altijd één click verwijderd van nieuw promotiemateriaal!
 2. Je krijgt onmiddellijk het volledige aanbod te zien. Gebruik de zoekbalk en/of de filter-balk bovenaan de pagina om de selectie te filteren op merk, formaat, categorie of soort materiaal.
Afbeelding
selectie

 

 1. Zie je iets dat je kan gebruiken? Klik op het product om alle details te bekijken, zoals beschikbaarheid, afmetingen en de prijs. Wist je dat een groot deel van ons assortiment gratis is?
 2. Voeg de producten die je wil bestellen toe aan je winkelwagen, je kan van hieruit altijd “verder winkelen” of naar de check-out, wanneer je klaar bent om af te rekenen.
 3. Controleer zeker je adresgegevens. Het adres dat is gekoppeld aan je Snack Extra-account wordt automatisch ingevuld om je tijd te besparen.
 4. We berekenen de verzendkosten, na een laatste controle kan je betalen en de aankoop afronden. Je kan makkelijk online betalen met iDEAL, Bancontact of Creditcard.
 5. Klaar! GLS zal je nieuwe promotiematerialen leveren. Je ontvangt een track & trace code zodat je mee kan volgen en je kan natuurlijk altijd de tijd van de levering aanpassen.

Heb je nog vragen over de webshop? We hebben een uitgebreide handleiding voor je klaar staan, en je kan ons ook altijd contacteren.

Afbeelding
promo

Snack Extra, lekker veel voordeel voor ondernemers

Snack Extra is een platform waarmee je jouw cafetaria of horecazaak nog makkelijker én

eenvoudiger kan runnen. Je vindt er exclusieve acties, concrete tips en handige tools, speciaal

ontwikkeld voor jou. Ben je benieuwd naar alle voordelen? We leggen hier alle troeven van Snack Extra voor je uit.

Meld je aan →