Je kan het zo gek niet bedenken, of er bestaat een dag voor; vrijdag 7 augustus is het 'International Beer Day' (Internationale Dag van het Bier). Een dag die helemaal in het teken van bier staat. Wist je trouwens dat in Nederland meer dan 523 verschillende bieren verkrijgbaar zijn?

Een wereldwijd feest

De ‘International Beer Day’ of Internationale Dag van het Bier wordt sinds 2012 jaarlijks op de eerste vrijdag van augustus gevierd en is uitgegroeid tot een wereldwijd feest. Deze dag werd in 2007 in het leven geroepen in Santa Cruz (Californië) en werd van 2007 tot 2012 altijd op 5 augustus gevierd in Amerika. Omdat deze dag steeds in meer landen werd gevierd is de datum verplaatst naar de eerste vrijdag van de maand augustus. Wat natuurlijk veel handiger is, want kan jij je een leukere manier bedenken om het weekend mee in te zetten?

In Berlijn wordt er zelfs ieder jaar (in normale omstandigheden) in het eerste weekend van augustus het ‘Internationales Berliner Bierfestival’ gehouden.

Verras je gast met een ‘Beer & Bites pairing’

Bourgondiërs zoals we zijn, houden we natuurlijk ook van een passend hapje bij ons biertje!

Om de perfecte combinatie aan jouw gasten voor te stellen, hebben we speciaal voor jou een handig overzicht van welke bitterballen het beste combineren met welk type bier. Zo creëer je in een handomdraai, de perfecte smaakcombinaties én een unieke beleving voor je klanten. Naast het verrassingselement is het een hele eenvoudige manier voor up-selling in jouw zaak.

Eenvoudiger kan het niet!

Afbeelding
Foodpairing Bourgondiër bitterbal

 

Download Food pairing suggesties hier