Tags: Overig

Wie is Niek Pijpers?

Afbeelding
Afbeelding Niek Pijpers

De cafetaria’s in Brabant en Limburg vallen onder de hoede van rayonmanager Niek Pijpers. Hij is geboren in Rijen en werkte voorheen voor Coca Cola in de buitendienst in Brabant. Hij kent de streek, waar hij nu al meer dan een jaar voor Van Geloven opereert, dus goed.

“Ik vind het ontzettend leuk om mijn klanten te adviseren en te informeren. Startende ondernemers help ik op weg door te vertellen welke merkgroepen en snackcategorieën we hebben. De ondernemers die al langer bezig zijn, houd ik op de hoogte van de laatste snacktrends en van onze nieuwe producten. En het gaat natuurlijk verder, want we hebben korte lijntjes met onze marketingafdeling: zij vragen ons – de rayonmanagers – weer om advies waar ondernemers behoefte aan hebben”.

Gek op keuze

“Ik heb altijd al interesse gehad in de foodbranche. Ik vind het mooi om te zien hoe die foodfabrikanten inspelen op de markt en trends. Neem nu onze nieuwe vegetarische lijn van Mora. Klanten proeven het en zijn verbaasd! Ik ben zelf, mijn herkomst verraadt het eigenlijk een beetje, een echte Bourgondiër. Ik ga graag een lekker hapje eten en drinken met vrienden en familie. En natuurlijk heb ik een favoriete snack! De Borrelmaatjes.

Een geweldige introductie van verschillende luxe minihapjes. Souflesse kaassoufflé, Welten bami oriental, Van Dobben kalfsvleeskroket, De Bourgondiër rundvleeskroket, Van Lieshout frikandel en de Mora chick’n strips. Ik ben namelijk een liefhebber van meerdere snacks en heb niet echt een voorkeur voor één soort. Dus voor mij is dit ideaal, zowel voor op het terras als in een cafetaria.

Van snack naar sport

Als ik trouwens niet op het terras zit of aan het werk ben, dan ben ik bezig met sport. Op dit moment heb ik er alleen wat minder tijd voor, vanwege mijn gezinsleven. Dat is trouwens ook topsport!”