11 artikelen gevonden

5 tips om topreviews te krijgen

Goede recensies zorgen voor nieuwe gasten. De meeste mensen checken immers de reviews van een restaurant voor ze er bestellen. En een hoge beoordelingsscore zorgt voor een hoge ranking op bezorgplatformen. De vraag is dus: hoe zorg je ervoor dat blije gasten vijfsterrenreviews schrijven op die platformen?

Waar moet je rekening mee houden bij het samenstellen van een afhaalmenu?

Online bestellen en afhalen zit dit jaar flink in de lift. Een afhaalmenu samenstellen is dus een bijzonder slimme zet. Maar simpelweg je volledige vaste menu aanbieden is niet altijd de beste optie. Dat komt vaak duurder uit en niet elk gerecht is geschikt om mee te nemen. We leggen je uit waar je op moet letten bij het aanbieden van afhalen en thuisbezorging als eetcafé, cafetaria of restaurant en hoe je het ideale menu samenstelt.

Hoe kom je hoog in de zoekresultaten bij een bezorgplatform?

Besluit je je bezorging- of afhaalservice via een groter platform (zoals Thuisbezorgd of Deliveroo) aan te bieden, dan bereik je ook vaak een groter publiek. Maar hoe krijg je jouw zaak onder de aandacht van die potentiële gasten? Door hoog in de zoekresultaten van die platformen te verschijnen! Hier zijn een aantal tips om jou daarbij te helpen.

Hoe doe je aan online upselling tijdens de feestdagen?

Hoe zorg je ervoor dat jouw gasten rond de feestdagen meer bestellen of eens kiezen voor een ander soort menu? Met deze handige tips zorg je ervoor dat je gasten producten kiezen die jij wilt verkopen!

Hoe haal je het hoogste rendement met online bestellen en bezorgen

Ben je door de coronamaatregelen beperkt tot alleen bezorgen en afhalen? Uiteraard wil je een zo groot mogelijk rendement hiermee behalen. Deze tips hebben wij gekregen van NTF, automatiseringspartner voor de Horeca, speciaal voor jou als ondernemer!

Hoe zorg je dat je gasten weten dat ze ook online kunnen bestellen?

Kunnen je gasten al online bestellen of lever je aan huis? Slimme zet! Kondig je nieuwe dienst groots aan voor meer omzet. Lees in dit artikel marketing tips voor horecazaken!