4 artikelen gevonden

#ONDERNEMERSGEEST

Deze tijd vraagt om creatieve en ondernemende geesten. In onze wekelijkse blog #ONDERNEMERSGEEST zetten we ondernemers in het zonnetje die in een moeilijke situatie iets moois weten te maken. Moge het andere ondernemers inspireren om te gaan Ondernemen met een hoofdletter O. “When life gives you lemons, make lemonade!”

Tips & Tricks voor de beste social media foodfoto's

Vrijwel elke cafetaria of horecazaak maakt gebruik van Facebook en/of Instragram. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw foto’s aanspreken tot je publiek? Op social media wil je natuurlijk dat jouw gerechten of snacks zo aantrekkelijk en smakelijk mogelijk overkomen. Maar hoe zorg je hier nou voor? STYLED BY ME geeft de beste styling tips voor social media waardige food foto’s!

5 communicatietips in tijden van corona

In weken van gedwongen sluiting is het van belang om goed met je klanten in contact te blijven. Weten ze dat ze online bij je kunnen bestellen voor bezorging? Zijn ze op de hoogte dat er toch een mogelijkheid is om eten af te halen? Social media is dé tool om jouw klanten te bereiken en op de hoogte te houden. Hier volgen 5 tips.

Social media voor Horeca: een succesverhaal van Happy Frites

Happy Frites zorgt voor een Limburgse smaaksensatie. Door de creativiteit met snacks én met Facebook maakten tienduizenden mensen kennis met de Limburgse frikandellenplank XXL van snackbar Happy Frites in Ransdaal. Laat je inspireren en gebruik deze social media tips voor je horecazaak of snackbar.