9 artikelen gevonden

“Met Nacho Cheese bites kun je de gekste dingen doen”

Abgar Malas opende dit voorjaar zijn cocktailbar The Old Fashioned in Rijssen, waar hij gasten wil verrassen met bijzondere cocktails en bites. Nacho Cheese bites passen perfect in zijn concept: ze matchen met talloze drankjes en kunnen op de gekste manieren geserveerd worden. “Ik kan er niet genoeg van inkopen.”

Nacho Cheese Bites als populaire friet special

Vier jaar geleden nam Henry Brouwer cafetaria Drents Kwartiertje in Nieuw-Roden over. De zaak liep al goed, maar zit helemaal in de lift sinds Henry frietspecials op de menukaart zette, waaronder één met Nacho Cheese Bites. “Weinig extra moeite, maar het effect is groot."

Restaria de Smickel: “Blij met Borrelmaatjes”

Een nieuwe snack onder de aandacht van je gasten brengen is lastiger als die gasten online bestellen en minder naar je zaak komen. Toch heeft Thijs van Leeuwe van Restaria de Smickel in deze lockdownperiode een flinke groep mensen laten kennismaken met Borrelmaatjes. “Een blijvertje.”

Borrelmaatjes als snacksucces

Bij De Revolutie in Winterswijk draait het om lekker lunchen, dineren, loungen en feesten in Latijns-Amerikaanse sferen. “Kwaliteit en beleving staan bij ons hoog in het vaandel”, zegt bedrijfsleider Mark Lieftink. Borrelmaatjes passen perfect in dat concept.

Marcel van Frietwinkel Bakhuus:“Ik merk dat loaded snacks enorm aanspreken”

Loaded nacho bites en loaded frikandellen. Bij Frietwinkel Bakhuus in Zwolle zijn ze niet aan te slepen. Eigenaar Marcel van de Poll vertelt hoe hij “gewone” snacks naar een next level tilt en wat dat hem oplevert. “Zeker als we ze op social media zetten gaan de loaded snacks hard.”

Burgemeester Bitterbal bezorgt gezelligheid

Een gat in de markt. Zo zag Nick Birjmohun het toen hij vorige zomer ontdekte dat hij in zijn omgeving geen bittergarnituur kon laten bezorgen. Daarom begon hij zelf Burgemeester Bitterbal: een luxe, leuke en onderscheidende borrelbox-bezorgservice in Helmond.