5 artikelen gevonden

Burgemeester Bitterbal bezorgt gezelligheid

Een gat in de markt. Zo zag Nick Birjmohun het toen hij vorige zomer ontdekte dat hij in zijn omgeving geen bittergarnituur kon laten bezorgen. Daarom begon hij zelf Burgemeester Bitterbal: een luxe, leuke en onderscheidende borrelbox-bezorgservice in Helmond.

#ONDERNEMERSGEEST

Deze tijd vraagt om creatieve en ondernemende geesten. In onze wekelijkse blog #ONDERNEMERSGEEST zetten we ondernemers in het zonnetje die in een moeilijke situatie iets moois weten te maken. Moge het andere ondernemers inspireren om te gaan Ondernemen met een hoofdletter O. “When life gives you lemons, make lemonade!”

Snacks, slaatjes en stoofvlees volgens familierecept: Friet+ in Baarle-Nassau

Als 10-jarige stond Wim van Laarhoven al friet te bakken in de snackbar van zijn ouders. Nu, ruim 50 jaar later, doet hij dat nog, samen met zijn zoon Jens in hun nieuwe snackbar Friet +. “Ik ben nog geen dag met tegenzin naar mijn werk gegaan.”

Innovatie, gastvrijheid & duurzaamheid in je cafetaria: Snackhouse LOBO

Al ruim 30 jaar is Snackhouse LOBO een begrip in Alkmaar en omstreken. Met de innovatieve, gastvrije en duurzame manier van ondernemen weet eigenaar Maico Visser steeds meer klanten te binden en sleepte hij vorig jaar, onder ander, de Van Geloven Award in de wacht.

Social media voor Horeca: een succesverhaal van Happy Frites

Happy Frites zorgt voor een Limburgse smaaksensatie. Door de creativiteit met snacks én met Facebook maakten tienduizenden mensen kennis met de Limburgse frikandellenplank XXL van snackbar Happy Frites in Ransdaal. Laat je inspireren en gebruik deze social media tips voor je horecazaak of snackbar.