5 artikelen gevonden

#ONDERNEMERSGEEST

Deze crisistijd vraagt om creatieve en ondernemende geesten. In onze wekelijkse blog #ONDERNEMERSGEEST zetten we ondernemers in het zonnetje die in een moeilijke situatie iets moois weten te maken. Moge het andere ondernemers inspireren om te gaan Ondernemen met een hoofdletter O. “When life gives you lemons, make lemonade!”

Snacks, slaatjes en stoofvlees volgens familierecept: Friet+ in Baarle-Nassau

Als 10-jarige stond Wim van Laarhoven al friet te bakken in de snackbar van zijn ouders. Nu, ruim 50 jaar later, doet hij dat nog, samen met zijn zoon Jens in hun nieuwe snackbar Friet +. “Ik ben nog geen dag met tegenzin naar mijn werk gegaan.”

Maak kennis met: Niek Pijpers – Rayonmanager

De cafetaria’s in Brabant en Limburg vallen onder de hoede van rayonmanager Niek Pijpers. Hij is geboren in Rijen en werkte voorheen voor Coca Cola in de buitendienst in Brabant. Hij kent de streek, waar hij nu al meer dan een jaar voor Van Geloven opereert, dus goed.

Innovatie, gastvrijheid & duurzaamheid in je cafetaria: Snackhouse LOBO

Al ruim 30 jaar is Snackhouse LOBO een begrip in Alkmaar en omstreken. Met de innovatieve, gastvrije en duurzame manier van ondernemen weet eigenaar Maico Visser steeds meer klanten te binden en sleepte hij vorig jaar, onder ander, de Van Geloven Award in de wacht.

Social media voor Horeca: een succesverhaal van Happy Frites

Happy Frites zorgt voor een Limburgse smaaksensatie. Door de creativiteit met snacks én met Facebook maakten tienduizenden mensen kennis met de Limburgse frikandellenplank XXL van snackbar Happy Frites in Ransdaal. Laat je inspireren en gebruik deze social media tips voor je horecazaak of snackbar.