4 artikelen gevonden

Marieke Sterrenburg: “Bij Van Geloven heerst een familiegevoel”

Marieke Sterrenburg reageerde op een tijdelijke vacature bij Van Geloven. De drie maanden werden vier jaar sales support. Ze is nog lang niet uitgekeken en uitgeleerd bij het bedrijf. “Het loopt nooit zoals gepland, maar dat maakt mijn werk juist zo leuk.”

Kroket: smeuïge traditie in een krokant, vernieuwend jasje

Nederlanders verorberen met z’n allen zo’n 300 miljoen kroketten per jaar. Een groot deel daarvan wordt gemaakt door Van Geloven, onder toeziend oog van projectleider innovatie Luc Notermans. “Je kunt in een kroket alle smaken thuisbrengen. We innoveren continu.”

Jan Aaltzen: “Met vega valt een wereld te winnen”

Steeds meer mensen eten bewust minder vlees. Voor die vegetariërs én flexitariërs biedt Van Geloven nu al een breed assortiment vegetarische producten, maar CEO Jan Aaltzen heeft grootse plannen voor de komende jaren. “Rond 2025 zijn we met vega onderweg naar de helft van onze omzet.”

Mora's Dierenwelzijn & De Kroketterij collectie

Wij vinden passie en aandacht voor onze producten erg belangrijk. Elke dag proberen we de lat hoger te leggen en onszelf te blijven ontwikkelen met de nieuwste en lekkerste snackproducten en concepten. Dit keer onder de aandacht het Beter Welzijn label van Mora en de Kroketterij Collectie van De Bourgondiër.